»

Prvi od mnogih drastičnih ukrepov

Slo-Tech - Moram priznati, da sem nad to potezo izjemno razočaran, a kot je vsem aktivnim v Forumu razvidno, je bila neizogibna. Ko je Slo-Tech izvedel prenovo, se je Primož spomnil odlične ideje - kaj pa, če bi bili drugačni od drugih forumov ter bi merili ne samo količino sporočil, ampak tudi pogostost, velikost sporočila,... Na papirju je bila ideja odlična ter nekaj časa se je zdelo, da stvar celo funkcionira. Andrej, Thomas, Aggressor ter ostali aktivni forumaši so si zaradi svojih dobrih nasvetov ter odličnih debat kaj hitro prislužili zvezdice, ki so novemu uporabniku nakazale, ali je ta forumaš izkušen ali nov.

Nato so se pojavili prvi primeri oseb, ki jih na Slo-Techu nočemo - nabijači. Komentirajoč vsako novico, so iz lastnega interesa do pridobitve zvezdic drastično znižali kvaliteto odgovorov v forumu. Lahko bi rekli, da je kvaliteta foruma padla na neko nižjo raven.

Luni, Primož ter jaz smo se odločili - zvezdic več ni. Upam, da bo to vsaj malo vplivalo na kvaliteto našega foruma,...

65 komentarjev

Donator Pejš

Slo-Tech - V teh parih dneh, odkar smo razkrili številko našega bančnega računa, se je na njem nabralo za, reci in piši, 36.500 SIT prostovoljnih prispevkov. Svaka vam dala, fantje in dekleta, imamo za več RAMa, hehe.

Da bomo pa čimbolj fer, moramo tudi vpisati vse donatorje v naš Pejđ. Ker pa NLB Klikova napaka še ni popravljena (grrrrrrrrrr), sem obsojen na branje prostovoljcev iz izpiska, ki pride na moj dom enkrat mesečno. Tako da imejte potrpljenje pri vnosu v Pejđ. Še enkrat - hvala.

10 komentarjev

Donator pejš

Jaz - Mislim, da se že vsi strinjamo, da je trenutna agonija Slo-Techa nevzdržna. Strežnik ni več sposoben opravljati svojih osnovnih nalog in tako tudi vi obiskovalci niste deležni tistega, kar naj bi vam Slo-Tech omogočal. Pisanje po Forumu je živce parajoče opravilo, pogosto pa ni dostopna kar celotna stran. Če vam je vsaj malo do Slo-Techa in si želite, da bi spet služil svojemu namenu, torej vam obiskovalcem, potem vas vabimo, da si ogledate naš Donator Pejđ. Na tej strani boste našli vse potrebne informacije za nakazilo prostovoljnega prispevka za nakup novega strežnika za Slo-Tech. Morate pa vedeti, da so donacije popolnoma prostovoljne ter da z njimi ne boste pridobili popolnoma ničesar (privilegije, nazive, zvezdice...) razen ponovno 100% uporabnega Slo-Techa. Hvala...

36 komentarjev

RF filter na Nvidiinih karticah

Jaz - Sicer smo o tej temi na Slo-Techu razpravljali že kar nekaj časa nazaj, toda verjetno smo med tem dobili kar nekaj novih obiskovalcev, ki bi jih to lahko zanimalo. Da, spet govorim o slabih RF filtrih na (vseh?) Nvidiinih karticah, ki so lahko vzrok za slabši tekst in splošno kvaliteto slike pri višjih ločljivostih. Na tej strani boste našli vse potrebne informacije o vzrokih ter tudi predlagane modifikacije za odpravitev problema. Zahvala za to novico gre drumlinerju.

1 komentar