»

GeForce 3 "superhlajenje"

Overclockers Australia - Avstralce imamo že tako ali tako za malo čez les, vendar to ne pomeni, da nimajo dobrih idej. Ledino spet orje Overclockers Australia, ki nam je ponudil nekaj nasvetov, za tako imenovano GeForce 3 superhlajenje. No, naj vam povem, da je to kao superhlajenje sestavljeno iz peltierja in vodnega bloka. Testov tako modificiranega GeForca 3 in vodiča žal ni, si pa lahko ogledate slike, ki vam bodo dale marsikatero novo idejo. Sicer pa slike včasih povejo več, kot tisoč besed.

0 komentarjev

Furby hacking guide

Overclockers Australia - Ste ljubitelj elektronskih živali, pa nimate denarja za Aiba (Sony-ev rečunalniški pes). Ne preostane vam nič drugega, kot da si nabavite Furby-a. Ker Furby po nekaj mesecih postane precej dolgočasen in se ga človek kar malce naveliča, je za podaljšanje užitkov potrebna izboljšava. Ker se da ta vreščala (Furby-e ) dobiti tudi pri nas sem vam poiskal tako imenovani Furby hacking guide, ki vas bo naučil, kako razstaviti to stvar. Tako, stvar ste razstavili, kako naprej. Hja, tukaj se je tudi avtorju članka malce zlomilo, saj nadaljevanje članka še pripravlja. Avtor obljublja, da nadaljevanje pride v roku nekaj dneh. No, do takrat pa si lahko preko strani natančno ogledate Furby-evo drobovje ali pa se celoten članek naučite na pamet .

0 komentarjev

Navijanje GeForca 3

Digit Life - Kartice z GeForce 3 čipom so še vedno preklemano drage, vendar jim cena nezadržno pada. Trenutno nekatere GeForce 3 kartice na Japonskem stanejo 330 $, kar je kar lep napredek od 400 $. Ker se utegne zgoditi, da se kartice s tem čipom počasi približajo tudi malo manj premožnim kupcem, sem vam poiskal še en članek, ki govori o navijanju GeForca 3. GeForce 3 je v osnovi kar zmogljiv čip, vendar vsi vemo, da ljudje niso zadovoljni s privzetimi nastavitvami, če se da iz čipa iztisniti še kaj več. Pisec članka o navijanju je uporabil Inno 3D Tornado kartico z 12.40 Detonator gonilniki. Članek je podprt tudi z veliko količino grafov, zato si ga le preberite.

0 komentarjev

Poceni GF3 ?

VIA Hardware - Innovision je predstavil svojo grafično kartico, ki bazira na NVidia's GeForce3 chipu.
Inno3D Tornado GeForce3 retails, ki jo prodaja za ''neverjetnih'' $369, vključuje pa celoten retail paket (Win DVD2000, Ulead PhotoImpact, E-Color 3Deep, E-Color Colorific, InnoCreation Clip Art/Photo gallery) in TV-Out. Pa še v dokaj lepi črni barvi je .

Več se nahaja tukaj.

14 komentarjev

Poceni GF3 ?

VIA Hardware - Innovision,je predstavil svojo grafično kartico,ki bazira na NVidia's GeForce3 chipu.
Inno3D Tornado GeForce3 retails,ki jo prodaja za ''neverjetnih'' $369,vključuje pa celoten retail paket(Win DVD2000, Ulead PhotoImpact, E-Color 3Deep, E-Color Colorific,InnoCreation Clip Art/Photo gallery) in TV-Out.Pa še v dokaj lepi črni barvi je

Več se nahaja tukaj .

4 komentarji

Hercules Prophet 3

t - break - Znani izdelovalec grafičnih kartic Hercules je dal svojo zadnjo, Prophet 3, v test na tbreak. Kartica je bazirana na GeForce 3 čipu in podpira DirectX 8.0. Kot je značilno za Hercules, je v coolski modri barvi (slin!). Na njej pa je, kot dodatek za nas navijače, Blue orb (na samo slin, ampak njam!). Fantje so pripravili celoten test kartice in jo preizkusili v veliko programih in igrah. Ne samo to, poglobili so se tudi v različne vrste tehnologij, ki jih GeForce 3 ponuja in jih, veliko bolj zanimivo kot drugi, analizirali. Med branjem članka me niti enkrat ni zamikalo, da bi kakšno stran preskočil. Kot opombo naj dodam, da je kartica v 3D Mark 2000, v ločljivosti 1024x768x32 dosegla 8560 točk. Kartica naj bi predvidoma izšla 6. aprila.

16 komentarjev

Cena GeForce 3 padla

NVchips - Ker že pišem o vsem, čemur cena pada, naj Vas opozorim še na novico na NCchips o padanju cene ELSA GeForce 3 kartice. Stran je sicer v francoščini, ampak nekaj pa se le da razbrati. Za kaj torej gre? ELSA je sporočila, da bo kartico prodajala za okoli $400 in ne $500, kot je bilo na začetku mišljeno. To torej potrjuje napovedi, da bodo GeForce 3 kartice stale manj ob prihodu v trgovine, kot je bilo na začetku načrtovano. Obenem pa Nvidia še vedno ne pusti GeForce 3 prodaje, ker, kot pravijo, še nimajo pripravljenih ustreznih driverjev, ki bi podpirali vse funkcije te kartice. Kljub temu, da se je kartica zdaj pocenila za okoli $100, je še vedno ZELO draga! Sploh, če bo Kyro II res izpolnil pričakovanja.

6 komentarjev

GeForce3 kartice v prodaji

Jaz - Timon sporoča, da je zasledil nekatera poročila, po katerih sodeč so prve GeForce3 kartice že na voljo v Japonskih trgovinah. Gre za Elsine GLADIAC 920 modele. Kartica brez TV-Out izhoda stane preračunano okoli $525, taka s TV-Outom pa $550. Cena je seveda še vedno ubitačno visoka, toda z veseljem lahko rečemo, da s $600 po kartici ne bo nič. Elsa je ponavadi med dražjimi proizvajalci, pa tudi cene na Japonskem so 10-15% višje kot drugod, tako da lahko pričakujemo še malce nižje cene ostalih kartic. No ja, še vedno odločno preveč ! Thnx, TImon!

1 komentar