»

Zaposlitveni oglasi @ Slo-Tech

Slo-Tech - S precejšnjo zamudo danes objavljamo prvo različico zaposlitvenih oglasov na Slo-Techu. Objava zaposlitvenih oglasov na Slo-Techu je popolnoma brezplačna.

V nekaj dneh boste imeli v svojih profilih možnost nastaviti znanja, ki jih imate, tako da vam bo sistem sam predlagal oglase, ki bi vas morda zanimali.

Zavedamo se, da izgled še ni popoln, vendar se bo to uredilo v nakaj dneh. V naprej se opravičujemo za vse nevšečnosti v prehodnem obdobju.

V naprej se vam zahvaljujemo za vsa sporočila o napakah ter konstruktivne predloge.

6 komentarjev

Nova anketa: Barcamp

Slo-Tech - Po tem, ko smo vas nazadnje spraševali o vaši zainteresiranosti za zaposlitvene oglase in se je vaše pozitivno mnenje že vzelo na znanje, vas tokrat sprašujemo, če bi se udeležili ali celo sodelovali pri dogodku, kot je Barcamp.

Na Slo-Techu bi želel videti zaposlitvene oglase?
da58%
(551)
ne22%
(208)
morda20%
(195)
Skupaj glasov: 954


Barcamp je NE-konferenca, katerega namen je, da namesto stroge korporativne narave mednarodnih konferenc spodbuja sodelovanje vseh udeležencev. Takšna narava konference ima zelo zanimive posledice.

Če vam lahko običajni organizatorji zagotovijo vsaj nekaj visoko kvalitetnih predavateljev (in temu primerno visoke cene, ki se lahko gibljejo v rangu tri do pet tisoč evrov), vam pri Barcampu nihče ne zagotavlja, da boste poslušali svetovno priznane predavatelje. Tako boste sicer na običajnem Barcamp dogodku spoznali ljudi iz svoje skupnosti, a kaj verjetno je, da boste na bolje obiskanih Barcamp dogodkih v Londonu, San Franciscu ali New Yorku srečali zelo...

0 komentarjev

Zaposlitev@Slo-Tech

Slo-Tech - Glede na trenutne rezultate ankete ter povpraševanja v forumu, vas bomo v kratkem času razveselili z zaposlitvenimi oglasi na strani.

V svojih profilih si lahko ogledate trenutni osnutek vprašalnika za podjetje, ki išče nove kadre. Vprašalnik bo potrebno izpolniti poleg oglasa (ki trenutno še ni na voljo), v katerem bo podjetje opisalo za kakšno delovno mesto trenutno išče kadre.

Zanima nas, katere podatke o podjetju samem bi še želeli videti v zaposlitvenih oglasih na Slo-Techu.

27 komentarjev

Nova anketa

Slo-Tech -
Znam programirati:
da43%
(732)
ne33%
(570)
morda21%
(357)
ne vem3%
(58)
Skupaj glasov: 1717
Glede na ogromno količino programerjev na tej strani, vas tokrat sprašujemo, ali bi uporabljali zaposlitvene oglase, če bi jih omogočili.

7 komentarjev

Najboljše sporočilo o napaki

The Register - Če so običajna sporočila o napakah (error messages) dolgočasna, nezanimiva in ne povedo veliko, so na The Registerju našli doslej najizvirnejše sporočilo o napaki. Angleška spletna stran Fish4.co.uk je zbirka malih oglasov za hiše, zaposlitve in avtomobile, ki je bila včeraj zaradi okvare Sunovega Fire E6900 Serverja nedosegljiva. V sporočilu na spletni strani je pisalo: Na žalost je spletna stran fish4 zaradi odpovedi zelo drage komponente Sunove strojne opreme nedosegljiva. Sunov inženir je že v podatkovnem centru, a je pozabil s seboj prinesti nadomestni del. Upamo, da bo Sunov inženir napako uspel popraviti do dvanajste ure. Časovno oceno bomo po potrebi popravili, kakor bo pač napredovalo delo. Ja, še so ljudje s smislom za britanski humor.

41 komentarjev

Koliko je vreden tolar?

Slo-Tech - Vas zanima, koliko tolarjev je 10 albanskih lekov [:D]? Ali pa vas morda zanima, koliko je tolar vreden v kakšni eksotični valuti? Ker je internet medij, kjer se da najti vsemogoče, ne manjka niti tale stran, kjer lahko pretvarjate med raznimi valutami. Vsebuje vse države sveta, vključno z našim tolarjem™. Hitro in enostavno preračunavanje zna včasih priti še kako prav.

7 komentarjev

Koliko oglasov na Slo-Tech?

Jaz - No, tudi mi moramo nekako živeti in čas je, da se Slo-Techov oglasni prostor začne aktivno tržiti. Toda v vsakem primeru ste na prvem mestu vi, obiskovalci, in tako nas zanima, koliko oglasnih pasic ste pripravljeni tolerirati na Slo-Techu. Zadnja odločitev je seveda naša, toda zadnja stvar ki si je želimo, je počasna stran, prenabasana z raznimi reklamami. Torej, sedaj imate možnost da izrazite svoje mnenje glede te zadeve in prosimo vas, da pri tem pomislite tudi na nas, ki to stran vzdržujemo v svojem prostem času .

26 komentarjev