»

Računalo brez ventilatorjev

Overclockers Australia - Tole je pa ena izmed najbolj impresivnih stvari, kar sem jih do sedaj videl! Tako lepega vodnega hlajenja nisem videl že dolgo. Model, ki je stran pomenljivo poimenoval kar Zero Fan Zone si je sestavil računalo brez ventilatorjev. Tako vodno hladi northbridge, napajalnik, disk, grafično kartico in procesor. Najbolj všeč mi je to, kako je izpeljal vodno hlajenje svojega 550W napajalnika. Glejte in se čudite! Še slika vodno hlajenega diska (za slinjenje):

12 komentarjev

Pentium 3 1.33 GHz na policah

X-Bit Labs - Odkrito povedano, da sem kar malce zmeden, ko se začne debata o frekvencah najnovejših Pentium 3 alias Tualatin procesorjev, saj mi enostavno ni jasno, zakaj Intel tako zavlačuje s predstavitvam hitrejših procesorjev iz te družine. Zadnji primerek iz te družine je bil procesor, ki je deloval s frekvenco 1.2 GHz, hitrejših koščkov silicija pa kar ni in ni bilo na spregled. Je bilo to samo zatišje pred nevihto? Recimo, saj je Intel pred kratkim predstavil Tualatina, ki deluje s kar 1.33 GHz. Upajmo, da bomo deležni še kakšnega novega Tualatina.

0 komentarjev

Tualatin 1.33 GHz?

X-Bit Labs - Pojavila se je indikacija, da so Intelovci začeli razpošiljati svojo 1.33 GHz izvedenko Tualatin procesorja z 256 KB predpomnilnika. Ni dvoma, tako x-bitovci, da se je Intel spustil v masovno izdelavo procesorja, vprašanje je le, heh, kam točno ga misli vtikati. Procesorja namreč še ni na uradnem Intelovem ceniku. Bomo v kratki prihodnosti stare BX legende sparjali z 1.33 GHz Tualatinom?

0 komentarjev

lunijeve nove igračke

Jaz - Hehe, danes zjutraj me je nadvse razveselil paketek, ki so mi ga poslali prijazni možiclji iz Electre. Gre namreč za Gigabyte GA-7DX DDR ploščo, 256MB PC2100 Thermaltake pomnilnika, TBird 1.33GHz ter Copper Orba. Polna hiša veselja za celo družino! Sicer zadeve še nisem imel časa testirati, sem pa posnel nekaj slikic za spodbujanje žlez za slinjenje... Mimogrede, TBird je AXIA Y model, tako da navali narod (spomnil sem se pogledati, ker so me nekateri spraševali kje se dobijo Y serije)!

6 komentarjev

Hehe

Jaz - Ok, ne spraševat, kje sem našel ter zakaj sem objavil to slikico. V poznih nočnih urah moje možganske vijuge vijugajo v čudne smeri .

17 komentarjev

Sneeeeeeeeeeeeeži!

Jaz - Hehe, morate priznati da je s snegom vse drgače. Nekako še res dobiš tisti posebni praznični občutek, čeprav je že vse mimo. Po pravici povedano sem mislil, da sneg sploh ne pogrešam, toda občutek ob pogledu skozi okno danes zjutraj me je zelo presenetil. I love sneg!

Aja, ker sem ravno tako dobre volje vam izdam, da vas danes proti večeru čaka eno lepo presenečenje. Če se bo Primož zmigal, seveda.

10 komentarjev