»

FreeCiv Intergalactic Tournament

Slo-Tech - V Kiberpipi pripravljamo prvi galaktični turnir v igri FreeCiv (svobodni naslednici legendarne Civilization). Turnir bo potekal v četrtek, 8. 1. 2004, v večernih urah, od 18.00 do 24.00. V tem času se bodo odigrale predvidoma tri do štiri igre.

Na voljo bo deset računalnikov z nameščeno igro FreeCiv. Če posedujete svoj prenosni računalnik ali pa ste pripravljeni prinesti svoj računalnik s seboj, prosim, pišite organizatorju. Prijave so obvezne, saj sprejemamo udeležence do zasedbe vseh mest. Prijave, pritožbe ali kar koli vam že pade na pamet, zbira Maurizio.

3 komentarji

Nova pravila

Slo-Tech - Kot veste, si na Slo-Techu ne moremo pomagati, da ne bi našim uporabnikom "težili" s pravili. Glede na to da smo pred časom ukinili zvezdice in da smo se pred kratkim znebili Gnojev™ so bila obstoječa "malce" za časom. Zaradi tega smo napisali nova. Ne boste verjeli... prepovedane stvari so ostale enake, tudi vaše privoljenje k objavi vaših prispevkov je ostalo enako... spremenile so se samo kazni. Vas zanima kako? Ker nova pravila veljajo samo za naprej (sprememba ni retroaktivna tako kot zadnjič), se vam z njimi ni potrebno strinjati. Ne glede na vaše privoljenje bomo izvajali spremenjeno kaznovalno politiko (vendar samo nad prispevki od tega trenutka dalje). Upam da bo to naslednji korak k izgonu kretenov in izboljšanju nivoja naše strani.

43 komentarjev

Opravičilo

Jaz - Opravičujemo se za krajši izpad delovanja. Od približno 22.30 do sedaj je Slo-Tech bil nedosegljiv. Razlog za to je še en idiotski napad na strežnik, ki pa je bil kaj hitro saniran. Primoz je pač neusmiljen .

10 komentarjev