»

Slo-Techove Razbačevine™

Slo-Tech - Čas je, da vas malce obvestimo o tem, kako napredujeta ekipi Slo-Tech Seti@Home ter Slo-Tech Folding@Home. Naši vrli iskalčki nezemeljske inteligence so pred kratkim presegli pomemben mejnik, saj so za višje cilje prispevali že 300 let procesorskega časa ter bodo v kratkem presegli 300.000 obdelanih paketkov. S tem rezultatom se je ekipa povzpela na 163. mesto med vsemi SETI klubi. Čestitke!

Proteinarji pa tudi lezejo proti vrhu. Ravno včeraj se nam je pridružil stoti član. Ekipa 10824 bi s trenutno procesorsko močjo prišla na zavidnaja vredno 50. mesto med ekipami. Trenutno teh 100 uporabnikov tedensko doda ekipi 11.800 točk, razdeljenih med 127 procesorjev. Trenutno med vsemi Folding ekipami zasedamo 148. mesto, a vsak dan pridobimo vsaj 4 do 5 mest. Kar tako naprej!

26 komentarjev

Cracking@home

ZDNet - Slo-Techov SETI team je prav lepo debelušen, kolumnist na ZDNet-u pa je ali dobro obveščen, ali pa pripadnik teorije zarote. Si predstavljate, da bi se okužili z virusom (oz. ohranjevalnikom zaslona), ki bi -- brez vaše vednosti -- deloval podobno kot SETI klient, le da bi bili procesorski cikli namenjeni razbijanju raznih gesel? Nekako niti ne dvomim, da se bo to nekega dne res zgodilo... Klik!

3 komentarji

Slo-Tech SETI Team

Slo-Tech - Zdaj pa še par podatkov glede našega SETI Teama.
Vsega skupaj se nas je zbralo že 191, od tega jih 17 še ni oddalo niti enega paketa, se pravi da so bolj za cvetke, pa vseeno, vsaj voljo so pokazali. Drugače pa nam je skupaj uspelo porabiti za malo manj kot 50 let procesorske moči in poslati malo več kod 31000 paketov, kar je zelo lep uspeh in upam, da bomo kmalu prebili mejo 200 uporabnikov in 35000 paketov, saj jih v povprečju dnevno obdelamo 100 in več. V skupini pa smo od danes štirje z več kot 2000 obdelanimi paketi ter dodatnih pet z več kod 1000 obdelanimi paketi.

Pa veliko obdelanih paketkov v prihodnosti vam želim in da bomo moče res našli kakšnega E.T.-ja

13 komentarjev

3 milijoni SETIjašev

Slo-Tech - Huhu, ta SETI projektek pa se počasi res razvija preko vseh meja. Na tej strani si namreč lahko preberete, da je populacija SETIjašev dosegla kar 3 milijone. (Ne)srečnik je neki nemški fizik po imenu Bernd Ziegler, ampak to navsezadnje ni važno, kajne? Lepo je videti, da SETI populacija tako narašča (Thomas bi sicer rekel, da se trudimo za brezveze ), še posebej, ker smo del nje tudi Slo-Techerji. Namreč, če še niste opazili, obstaja tudi Slo-Tech SETI team s kar 181 člani.
Zahvale za novico prejme GoMar7.

7 komentarjev

Slo-Tech SETI Team!!!

Jaz - Juhuhu... Naš Seti Team je danes doživel 100-tega člana in sicer je to Killy, ki je prispeval kar 124 paketov, tako da smo skupaj kot skupina že obdelali celih 11027 paketiv in za to porabili več kod 16 let procesorske moči , kar lahko lepo vidite tule:Slo-Tech SETI Team, čeprav še tu niso čisto ažururani podatki. Da dobite te, rabite tale programček:Seti Team. Drugače pa vse nadubodne Slo-techerje vabim, da se pridružite našemu temu in sicer na temle linku:Join Slo-Tech SETI Team Pa čimveč najdenih ET-jev!!

3 komentarji

Slo-Tech SETI team napreduje

Jaz - Hehe lepo je videt, da naš Slo-Tech SETI team prav hitro napreduje. Zdaj nas je že kar 18, med nami so celo pravi veterani ( itak je car še vedno PaJo s preko 700 obdelanimi enotami ) in tudi jaz se lahko pohvalim s prvim obdelanim paketkom. Jupi [:))]. Aja, ko smo že pri rekordih me je najbolj impresiral naš član roscha, ki je za obdelavo enega paketa rabil malo manj, kot 14 minut [8-O]. roscha, me prav zanima kakšno makino imaš doma ( za primerjavo: moj P3 450MHz porabi za obdelavo enega paketa v hitrem tekstovnem načinu skoraj 8 ur! ) [;)].Če bi se radi včlanili, potem se kar odpravite na to stran, drugo boste že pogruntali ( postopek ni niti približno tako zakompliciran kot prijava v Slo-Techovo bazo [:\\]). Če sploh ne veste o čem se gre ali želite kaj vprašati se ne bojte vprašati v posebej Slo-Tech SETIju namenjeni razpravi v Forumu!

2 komentarja

Slo-Tech SETI team

Jaz - Slo-Tech wants you! Za svoj SETI team seveda, da ne bo kakšnih pomot [;)]. Yup, od danes naprej deluje Slo-Tech SETI team in vsak bralec Slo-Techa je dobrodošel! Dokažimo jim, da nismo kar tako. Zaenkrat je edini član PaJo ( ustanovitelj ) s krepko preko 700 paketki in prav zanima me, ali ga lahko kdo od vas preseže!Za vse razprave ali vprašanja v zvezi z našim SETI teamom pa kar pojdite sem.

19 komentarjev