»

Altec Lansing

TweakNews.net - Na Slo-Techu imamo radi Altec Lansing zvočnike. Morda vam to pove dejstvo, da smo lansko leto podelili komplet zvočnikov tega podjetja zmagovalcu TESKAnu v Portorožu ter letos BolerTMju v Piranu (obema za najlepši ohišji) Zakaj? Ker so enostavno dobri!

No, preidimo k bistvu. Altec je naredil nov komplet zvočnikov, ki ima tokrat samo 2 satelita ter globokotonca. Na TweakNews.net so si jih ogledali in bili precej navdušeni. S 25W RMSja (čiste zvočne moči) pravijo da so zvočniki neverjetno glasni in hkrati proizvedejo izredno čist in kvaliteten zvok. Tudi izgled jim je bil všeč, pa kontrole na satelitih, in nizka cena ter še mnogo stvari, tako da so produktu dali kar nagrado najboljše izbire. Članek si oglejte tu.

Test Altecovih ATP3 zvočnikov na Slo-Techu najdete tukaj, test ACS56 pa tu.

6 komentarjev

Test Altec Lansing Select 641

Dan's DATA - Pri Danu so se zopet spravili k testiranju zvočniškega sistema. Tokrat so pod prste vzeli Altec Lansingov sistem Select 641, kateri je sestavljen iz 4 zvočnikov, ene velike škatle, imenovane tudi woofer (ki je baje večja in težja od nekaterih ohišji - visok je kar 46 centimetrov), vse skupaj pa lahko upravljamo preko daljinca. In, kako so zadovoljni s sistemom? "Priporočamo" se nahaja na koncu testa. Klik!

0 komentarjev

Test zvočnikov

Slo-Tech - Na Dan's Data so se spravili testirati zvočnike. Tako so spravili skupaj Altec Lansing Select 4100, Cambridge SoundWorks FPS1600, Creative Inspire Digital 5700 in Logitech Z-560, ter jih dodobra pretestirali in celo odprli, da bi nam pokazali, kaj se skriva v škatlah nizkotoncev. Izbrati najcenejše? Najlepše? Ali najboljše? Celoten test se nahaja tukaj. Dodatek by alien-w: Kmalu bo mini test zvočnikov tudi na Slo-Tech-u. Slinite se v pričakovanju.

1 komentar

Philipsovi zvočniki

The Tech Zone - Za zadnjo novico tega dne pa eden, vsaj zame, bolj zanimivih testov. Na The Tech Zone je bil na test popeljan Philipsov sistem štirih visokotoncev in globokotonca. Kaj te tako posebnega na temu sistemu? Zvočniki so tipa "flat panel", kar pomeni, da so ploščati. In to ne na način a'la Altec Lansing ATP3, ki imajo svojo membrano na dnu. Visokotonci imajo vsak po 10 W moči RMS, kar je malo, a zato je globokotonec močnejši, saj ima v sebi dva refleksa, vsak z močjo 20W RMS. Za sto petdeset dolarjev, za kolikor se sistem prodaja, bi znal biti nakup ugoden.

0 komentarjev

Pretorijančev prvenec

Slo-Tech - Kot sem vam včeraj v svojem polmiljonskem spisu obljubil, so (z malo zamudo) prišle na vrsto miši. Ta test, ki ga je kot svojega prvega spisal Pretorijanec, obsega kar 10 miši, ki so bile delno ali v celoti narejene z Logitechove strani. Test je zelo obsežen, vključuje faktorje kot so "coolness", uporabnost v UT, natančnost,... Če si nameravate v prihodnosti kupiti miš ter ne veste katero - je ta test edina prava rešitev za vas. Veselo na branje!

52 komentarjev

Altec Lansing ATP3

Jaz - Moja malenkost izpolnjuje obljube. Obljubljal sem vam test Altec Lansing ATP3 zvočnikov ter veliki vzporedni primerjalni hudi veliki uibr nori test CD pekačev. No, na polovici smo že. Z veseljem naznanjam test Altec Lansing ATP3 zvočniškega sistema. Vas zanima zakaj z veseljem? Preberite test ter si oglejte oceno. Hkrati je to tudi prvi produkt v zgodovini Slo-Techa, ki je prejel titulo "Slo-Tech priporoča", kar pomeni izjemno dobro razmerje med ceno in zmogljivostjo. Sedaj pa hitro na branje! Nisem se zaman trudil .

10 komentarjev

X-Micro Geforce II Ultra

HotHardware - Zdaj se je k vkupdevanju Geforcev spravilo še (bolj ali manj) neznano tajvansko podjetje X-Micro. Njihovo Ultro je na test popeljala stran Hot Hardware. Zelo so pohvalili to, da se fantje niso šopirili z modrim designom, ki ne doprinese praktično nič k performansam, ampak veliko k ceni (aha, Hercules, aha...). Design je referenčni nVidiin. Testirni računalnik je bil 933 MHz. Na 640x480, 800x600 ter 1024x768 je kartica dala skoraj identične rezultate, kar lepo pokaže da tudi 933 MHz procesor na 133 MHz vodilu ni popolnoma kos ti grafični. Za razliko od velike večine testov, je bil tokrat na testu tudi 2D del kartice. Kaj še čakate? Klik!

12 komentarjev