»

Obvestilo in napoved izpada

Slo-Tech - V današnji noči smo na Slo-Techu zamenjali spletni strežnik. Od sedaj naprej stran teče na strežniku Apache 2.0. Za morebitne neprijetnosti v času menjave se opravičujemo. V primeru, da opazite kakšno napako nas o tem obvestite.

Hkrati tudi napovedujemo daljši izpad konec naslednjega tedna (točen čas bo še sporočen) zaradi nadgraditve podatkovne baze (tako programskega kot tudi strojnega dela). Izpad bo predvidoma trajal 3-12 ur. Hvala za razumevanje.

75 komentarjev

Napoved izpada

Slo-Tech - Za jutri, 7.10.2002., napovedujemo krajši izpad zaradi vzdrževalnih del na našem strežniku. Do enournega izpada bo prišlo v popoldanskih urah, za vse radovedneže pa še tole: zamenjali bomo sumljivo delujoč trdi disk [:D].

13 komentarjev

Cenite stabilnost?

Vnunet - Administratorji pornografskih strani jo. V zadnji raziskavi so pri Smutcraft-u pregledali, reci inu piši, 2385 vročih strani ter ugotovili, da jih kar 84 % teče na strežniku Apache (kdo ve, morda pa je krivo to, da je zastonj >:D ). Microsoft se lahko požre, saj na dotičnem trgu komaj drži svojih 8 odstotkov. Hihi.

2 komentarja