»

Virgin Atlantic floto opremil z internetom

Internet med oblaki

vir: engadget
engadget - Po nekaterih napovedih naj bi internet na letalih v prihodnjih petih letih postal več-milijonski posel, saj naj bi se, kljub zdajšnji redkosti, močno razširil. Dober korak v to smer pa je naredil Virgin Atlantic, ki je celotno floto letal naredil internetnim uporabnikom prijazne. Kot prvi so sicer želeli postati pri letalski družbi AirTran, a z njihovimi 136 letali proti Virginovim 28 pogoji niso ravno izenačeni. Vseeno, obljube oz. zmogljivosti obeh prevoznikov sta koraka v pravo smer.

16 komentarjev

Katere Windowse uporabljate?

Slo-Tech - - XP (44%);
- 2000 (22%);
- 98 (18%);
- ME (10%);
- 3.11 (2%);
- nekaj tretjega, 95 in NT (vsak po 1%).
Pohvalno je to, da vas veliko stopa v korak s časom z Windowsi XP in 2000, tisti pa, ki imate razne MEje in 98ke ter celo 3.11 pa počasi razmišljajte o nadgradnji, če vam vaš hardware dovoljuje seveda. Anketo je izpolnilo 1542 ljudi.

19 komentarjev

Za zelence v hardverskih poslih

The Tech Zone - Če še nimate izkušenj v razdiranju in sestavljanju računalnika, vam bo ta članek prišel še kako prokleto prav. Tukaj je, korak za korakom, v šestih straneh razloženo, kako iz kupa komponent sestaviti popolnoma delujoč računalnik. Zelo priporočljiv ogled. Verjemite mi, ko boste prvič razstavili / sestavili računalnik, vas bo potegnilo noter. Kmalu ne boste morali več živeti brez tega. Vsaj jaz nisem mogel .

9 komentarjev

Vam VIA čipovje dela težave?

Guru 3D - Tudi temu bo kmalu konec. Guru 3D je naredil kar obsežen guide, ki naj bi nam pomagal pri odpravi večini težav, ki jih imamo s svojim VIA čipovjem. Namestitev najnovejših gonilnikov (VIIn 4in1, gonilniki za grafično, najnovejši BIOS) vedno pomaga. Za tiste, ki imate konflikt z vašo (večinoma Geforce) kartico, tudi povejo, kateri Detonatorji najbolj pašejo k VIInim čipovjem. Torej, lep ter pregleden vodič po korakih, ki jih morate opraviti za optimalno delovanje sistema. Kar zanimivo. Tnnx, Shadowman-x!

3 komentarji