»

Nova beta verzija Viste

Neowin - Nekateri redki izbranci so dobili možnost namestitve nove beta verzije Windows Vista operacijskega sistema. Novosti je kar nekaj, najpomembnejši sta zagotovo vgrajen AntiSpyware program za čiščenje nesnage in pa WIndows Media Player enajste generacije. Novost je tudi nov Start gumbek, ki ni več pravokoten oz. približek tega lika, temveč krožen (senčenje da vtis krogle). V novicah poročajo še, da Instant-off sedaj končno deluje.



Na internetu pa se je seveda že pojavil pomembnejši del, slike prenovljenega vmesnika, izvorna novica pa se nahaja tako na Neowin kot ActiveWin.

315 komentarjev

Microsoftova nova strojna oprema

ActiveWin - Microsoft je za prvo polovico septembra najavil novo kolekcijo zunanjih naprav. Poleg ergonomskih in tehničnih posodobitev mišk in tipkovnic ponujajo sedaj tudi dve miški z optičnim čitalcem prstnih odtisov. Prvi se skriva na sprejemniku za brezžično miško, medtem ko se v drugi izvedbi nahaja na levem delu tipkovnice. Več slik ter podrobnejši opis lahko najdete v prispevku, ki so ga objavili na ActiveWin.

14 komentarjev

Posodobite svoj Windows še danes

boston.com - Če se vam je morda zazdelo, da Microsoft že dolgo ni izdal nobenega omembne vrednega varnostnega popravka, ste se danes ob pogledu na storitev Windows Update gotovo začudili. Redmondsko podjetje je namreč izdalo kar dvajset varnostnih popravkov (hotfix) za svoje sisteme Windows in poštnega odjemalca Outlook Express. Tako velikega števila popravkov v enem dnevu Microsoft še ni izdal. To je tudi rezultat napovedi, da nadaljnjega testiranja Longhorna letos ne bo, ker se bodo programerji osredotočili na varnostne izboljšave obstoječih programov. Več o tem.

51 komentarjev

Novost

Jaz - Od sedaj naprej imate REGISTRIRANI uporabniki v levem delu strani tudi možnost "nove teme". Za tem se skriva seznam vseh tem spremenjenih v zadnjih 24urah, ki jih še niste videli. Zaradi zaenkrat še počasnega strežnika se stran nalaga kar nekaj časa. Saj bo bolje...

9 komentarjev