»

Iwill P4HT-S

t - break - Na T-Break se je danes pojavil nov test. Tokrat so testirali, da, uganili ste, ponovno matično ploščo. Ogledali so si zapeljivo rdečo Iwill P4HT-S plošo, ki temelji na i845PE čipovju. Plošča ima 5 PCI ter AGP režo, RAID, zvočno kartico ter ostale drobnarije, ki spadajo zraven. Če niste zadovoljni s trenutno matično ploščo, klik!

2 komentarja

Zanimivo hladilno telo

več strani - Sicer je novička že malce stara (okoli 6. marca), toda zaradi pomanjkanja novic tudi hudič muhe žre. Firma Neolec je naredila en zanimiv vodni blok ter komplet, ki spada zraven za vodno hlajenje vaše elektronske pošasti. Moram reči, da zadeva izgleda precej dobro ter "vesoljsko", samo cen še ne vemo. Baje bodo kompletek predstavili na CeBITu. Še dve slikici zaradim manka le-teh zadnje čase. Aja, tej stvari se reče Aquastar.

1 komentar

Magičnih 50

Slo-Tech - Ja, prav ste prebrali. Pred kratkim smo prešteli dosedanje recenzije in ugotovili, da smo si za vas ogledali in opisali že kar 50 DVD-jev. Zasluge za tak dosežek gredo prav vsem, ki so opisali kak film, zatorej ne pozabimo na začetnike pigeon-a, Brody-a ter Smirnoff-a, kot ne na novega recenzenta Slaine-a. Z upanjem, da ste z našim delom zadovoljni, vam sedanja recenzenta obljubljava, da vas bomo na Slo-Techu še naprej razveseljevali z novimi in kvalitetnimi filmi ter recenzijami.

1 komentar

Test DVD pogonov

Digit Life - Digit-lifeovci so si ogledali 8 različnih DVD pogonov. Od tega 4 z 12x hitrostjo branja DVDjev in 4 z 16x. Na žalost niso testirali nobenega od Pioneerjevih pogonov, ki so pri nas eni izmed najširše zastopanih. Testirali so surovo hitrost kopiranja 780 MB podatkov na disk, kvaliteto branja digitalne glasbe in hitrost le-te, kvaliteto predvajanja DVD filmov ter še nekaj fizičnih dejavnikov, kot so temperatura po dvourni uporabi ter tresenje in glasnost pogona. Test najdete tukaj.

0 komentarjev

Nova DVD recenzija

Jaz -
Ja... Pigeon je že spet bil priden ter vam postregel s še eno recenzijo. Tokrat je na vrsti Road Trip (verjeli ali ne, slovenski prevod naslova je tudi Road Trip, da ne bo kdo rekel da sem anglist). V naslednjih dneh lahko pričakujete še recenzijo filma Scary movie ter za nekatere umetniškega, za druge odpadniškega filma Magnolia. Potrpite, pa bo . Kar veselo na branje!

Odprl sem tudi temo v forumu, na tem naslovu, kjer lahko izrazite tudi svoje mnenje o tem filmu ter recenziji nasploh. Pač, vzdržujemo stanje sur-demokracije.

Lepo vas pa prosim, da če boste skušali recenzijo spljuvati, naredite to zrelo in utemeljeno. Pripombe v stilu "Road Trip je men bedn do amena jest mu ne bi dal niti 2 proklet kaj zdej to kaksn ocenjevalc pa se" bodo ignorirane. Pigeon je še vedno za vsako podarjeno oceno imel dober razlog zanjo. Bomo pa kmalu uredili možnost komentiranja filma ter dajanje lastnih ocen filmu. Vse to v bližnji prihodnosti.
...

4 komentarji