»

Nov test

Slo-Tech - Tlačkomati... to je tema novega Slo-Techovega testa. In sicer trije tlačkomati, vsi deklarirani pri 24x pisanju, 10x prepisovanju ter 40x branju. Zastopani so Teac, Yamaha ter Plextor. Kliknite sem in si zadevo preberite...
Kaj imate raje hitrost, zanesljivost ali razširjene funkcije? Morda kombinacijo vsega? Preberite si test in se ne podlagi le-tega odločite.

13 komentarjev

Donator Pejš

Slo-Tech - V teh parih dneh, odkar smo razkrili številko našega bančnega računa, se je na njem nabralo za, reci in piši, 36.500 SIT prostovoljnih prispevkov. Svaka vam dala, fantje in dekleta, imamo za več RAMa, hehe.

Da bomo pa čimbolj fer, moramo tudi vpisati vse donatorje v naš Pejđ. Ker pa NLB Klikova napaka še ni popravljena (grrrrrrrrrr), sem obsojen na branje prostovoljcev iz izpiska, ki pride na moj dom enkrat mesečno. Tako da imejte potrpljenje pri vnosu v Pejđ. Še enkrat - hvala.

10 komentarjev

Rezultati raztaljotke!

Jaz - Ok, en mesec (i kusur ) po začetku naše Raztaljotke objavljamo rezultate. Žrebanje je bilo izvedeno popolnoma avtomatsko s strani skripte, upoštevani pa so bili samo izžrebanci, ki so vnesli polne podatke (tudi naslov). No, rezultate si lahko ogledate tukaj, kjer bodo na voljo kakšen teden, potem pa jih bomo umaknili. Za naslednjo raztaljotko bo potrebno počakati, saj gredo sedaj vse nagrade, ki jih zbiramo, v nagradni fond za Slo-Tech Portorož 2001 tekmovanje in povem vam, da bod nagrade obilne!

11 komentarjev

Prijavna skripta za tekmovanje

Jaz - Heh, priprave na Slo-Tech Portorož 2001 vneto potekajo in nared je info pejđ in skripta za prijavo. Prvo sva spesnila skupaj s Fliperjem, za drugo pa je zašvical Primož. Torej, če ne veste, kaj za vraga bi lahko bil (megadogodek) Slo-Tech Portorož, potem le oddeskajte sem, se zadevo preberite in se, v primeru, da vam je všeč, tudi prijavite. V naslednjih dneh bo Primož dodal tudi možnost ogleda seznama prijavljenih in pogovora med njimi. Še veselo bo!

1 komentar

Slo-Tech Portorož 2001

Jaz - Nekateri verjetno že veste za kaj gre, drugi pa boste izvedeli sedaj. Torej, pripravlja se Slo-Techova prireditev z imenom "Slo-Tech Portorož 2001". Večino časa bo zavzemalo prvo slovensko tekmovanju v modificiranju ohišij, ki ga seveda ne smete zamuditi. Ker se bo zadeva začela komaj nekje konec februarja imate sedaj še dovoj časa, da se spravite nad svoje ubogo ohišje ter ga spremenite v občudovanja vredno beštijico. No, po tekmovanju se bodo vsi udeleženci pomerili v igranju najljubših mrežnih iger pozno v noč, tako da je zaželjeno, da s seboj prinesete mrežne kartice. Seveda bo tudi veliko obstranskih dejavnosti, kot recimo tekmovanje v pitju, pljuvanju v daljavo in hranjenju hrčkov. Če vam to ni dovolj vas še obveščamo, da bo na prireditvi večina članov Slo-Tech Teama, tako da boste končno lahko dobili toliko željene avtograme .
Šalo na stran, Primož je v kratkem obljubil prijavno skripto, tako da se bodo začele prijave. Medtem lahko o vsej stvari predebatirate tudi v Forumu....

2 komentarja