Forum » Mobilne tehnologije » poceni mobitel (kateri)
poceni mobitel (kateri)
Marjan ::
Mi je crknu mobitel ... pač starina, nisem nikol mnjaval, tako, da je bil prvi, ki sem ga kupil. Ko kličem koga ali kdo mene samo šumi. Verjetno se ne splača popravljat?
Zdej bi rabu enga novega, ampak sim kartico že imam, tako, da rabim samo mobi, ki bo delal z mojo mobi kartico (mobi uporabnik).
Mobitel prodaja 3 mobi pakete za 20k sit (ampak že imajo sim kartico, ki je ne potrebujem).
A se dobi kje še cenejše? Novo seveda. Ne sme bit na naročnino!
Zdej bi rabu enga novega, ampak sim kartico že imam, tako, da rabim samo mobi, ki bo delal z mojo mobi kartico (mobi uporabnik).
Mobitel prodaja 3 mobi pakete za 20k sit (ampak že imajo sim kartico, ki je ne potrebujem).
A se dobi kje še cenejše? Novo seveda. Ne sme bit na naročnino!
- spremenilo: Marjan ()
CaqKa ::
v media marktu (graz, at) sem prejšni teden gledal nokio 1100 (109€) in nokio 2300(139€)(2300 dobiš pri telerayu za 36600sit) in sta se mi zdeli kar zanimiv in dober nakup.. če počakaš do 1.maja in jih greš kupit boš imel celo dve leti garancije kot piše v novem jokerjevem uvodniku. aja telefona sta seveda brez pogodbe in odklenjena.
CaqKa ::
aja.. ceneje ne boš dobil novega telefona brez kartice kot to kar ti zdaj pravim.
vse ostalo bo rabljeno ali pa zaklnenjeno na recimo simobil...
zakaj pa mobi paket nebi prišel v poštev? sej tisto kartico potem beg flikneš.
vse ostalo bo rabljeno ali pa zaklnenjeno na recimo simobil...
zakaj pa mobi paket nebi prišel v poštev? sej tisto kartico potem beg flikneš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izi mobil mnenja (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 91887 (11355) | Jerry000 |
» | kateri predplačniški paket? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 44394 (20740) | VrtniPalcek |
» | Anonimnost ne obstaja več. (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 9194 (7229) | FrRoSt |
» | Internet preko mobitelaOddelek: Omrežja in internet | 2472 (2355) | Hayabusa |
» | T-2 telefonija krši zasebnost uporabnikov ?! In pravni vidik ?Oddelek: Omrežja in internet | 6937 (5541) | ales85 |