» »

Zanič grafična ali ram?

Zanič grafična ali ram?

Primoz78 ::

Danes sem končno dobil Bartona 2500+ Mobile in zadevo navil na 11X200, ram (corsair XMS 2x 256 PC 3200 cas.2) sem dal v dual channel v razmerju 1:1. Pred kratkim pa sem prodal staro graficno in sedaj zacasno imam not Sapphire radeon 900 Pro 64Mb. Zadeva deluje stabilno, sam sem pa opazil, vsake tolk casa mi mrkne monitor ( Sony SDM-X73 ) pol pa se slika precej spaci in nastanejo razni artefakti....A je nujno da je to graficna kartica kriva ali je mozno da je tudi ram?...To je zacelo delati danes, prej sem mel pa Athllon Barton 2500+ nenavit, ram pa iste nastavitve....

Hvala za odgovore!

Lp Primoz

p.s. Opazil sem tudi da pisava ni tako ostra kot bi morala bit....:\ :\ :\ :\

kajzer ::

Po moje je to pregrevanje grafične. Poglej da nisi kak vent na grafični izklopu al kaj podobnega.

...hmmm nevem vent sicer dela ker ga je dobro slisat...in to se prevec...mislim da je grafa bolj slaba, ker ze kolegu ni dobr delala....tako da bo verjetno to. Aja ko sem masino restartal pa je vse OK blo....

Lp Primoz

BluPhenix ::

Kaj pa ce je z monitorjem kaj narobe? Si pomislil na kaj takega? Cene pa probas z drugo graficno ali drugim ramom. Da ti nekaj na pamet tukaj predlagamo mislim, da nima smisla.

sirotka ::

če maš samo zamegljeno pisavo...je najbrž kriv monitor...prim da pa poglej če se orenk greje>:D . Drugače pa priporočam da si na monitor namonteraš vent.....bojda to pomaga;)

Mislim da monitor ni kriv...ker je to zacelo delat sele ko sem grafo menjal...iz R9700 pro na r9000 pro ( zacasno )...

Lp primoz

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Leadtek WinFast Geforce 6800 in nadležni piski (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Strojna oprema
1157025 (4385) cpu
»

Athlon Barton 2500+ mobile ne gre cez 2,2ghz?!?!

Oddelek: Navijanje
232250 (1841) s5cougar
»

zakaj mi vn meče v špilih

Oddelek: Navijanje
421681 (1328) Primoz78
»

WinXP resetiranje&stuff

Oddelek: Operacijski sistemi
191312 (1073) AvAkI
»

Asus A7N8X Deluxe @ XP 2500+ Barton