Forum » Pomoč in nasveti » Elektroshocked disk in cd-rom
Elektroshocked disk in cd-rom
mazy ::
ko sm devu dol molexe in devu bužirke gor sm po nesreč 3 molexe zaribu in zamenju 5 in 12V linijo. skuru sem dvd-rom (teac) in 2 WDC diska 80 in 120 gb. kaj sm najverjetneje skuru in je še kej možnosti za tele naprave ali bodo morale na odpad?
Dr_M ::
moje sozalje...nes u smeti. pomoje bi te popravilo vec stalo, kot pa novi diski...
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
vprašu sm čist tak, da če bi blo mogoč kj skurjeno kar bi se dal doma z mojim znanjem zamenjat in da bi delal pa zgleda nau nč. :((
nej povem da iz teh enot prov grdo smrdi!
nej povem da iz teh enot prov grdo smrdi!
Dr_M ::
sej tut ti neb disu, ce bi te en na precej velko napetost prklopu
drugac pa...upras ksnga kolega ce ma ksn identicen disk, pa probi plato zamenat, pa upi da nis tut motorjev skuru. vsak tok da dubis ksne pomembne podatke.
drugac pa...upras ksnga kolega ce ma ksn identicen disk, pa probi plato zamenat, pa upi da nis tut motorjev skuru. vsak tok da dubis ksne pomembne podatke.
The reason why most of society hates conservatives and
sej niti nism mev neki baš importante podatkov gor, diski so bli novi in sistem šele postavljen. najbolj šit je to ker sm vničo 50k vredne enote!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izginjajoči HDOddelek: Pomoč in nasveti | 1655 (1181) | HyperGL |
» | MAXTOR 120G 8Mb ZE drugic skurjen (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 3750 (2539) | M@T |
» | Mrtvi ventilatorji??Oddelek: Pomoč in nasveti | 908 (862) | the_unborn |
» | Spet lcd zaslončki (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5979 (4968) | Yacksy |
» | Koliko stvari ste že uničili?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1686 (1167) | Tic |