Forum » Strojna oprema » Spremenit GeForce FX 5200, da deluje s 4X AGP-jem
Spremenit GeForce FX 5200, da deluje s 4X AGP-jem
Caniggia ::
Imam graficno kartico GeForce FX 5200 in deluje pod 8X AGP-jem. Ker pa moja plata ne podpira vec kot 4X AGP mi racunalnik pri igrah frizne.
A mi lahko kdo pove, kje si lahko nastavim pri Nvidia driverjih, da karta zacne delat s 4X AGP-jem.
Hvala
A mi lahko kdo pove, kje si lahko nastavim pri Nvidia driverjih, da karta zacne delat s 4X AGP-jem.
Hvala
- premaknil iz Zvok in slika: CaqKa ()
Zheegec ::
Če ti plata ne podpira AGP 8x, potem itaq deluje na AGP 4x, kar FX 5200 čisto lepo podpira, prav tako kot vse ostale grafične kartice na trgu.
Verjetno se ti kaj pregreva ali pa imaš preslab napajalnik, ali pa še kaj drugega,...
Verjetno se ti kaj pregreva ali pa imaš preslab napajalnik, ali pa še kaj drugega,...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Caniggia ::
Kolko jaz vem moras zadevo spremeniti rocno.
Stekal mi je s GeForce 4 440, ki tudi dela s 8x AGP. s GeForce 2 pa mi dela vse OK.
Znanec mi je povedal, da je imel iste tezave dokler si ni spremenil karto, da mu dela s 4XAGP. Vendar on ima RADEN-a pa mi ni znal povedat kje se to na GeForce nastavi.
Stekal mi je s GeForce 4 440, ki tudi dela s 8x AGP. s GeForce 2 pa mi dela vse OK.
Znanec mi je povedal, da je imel iste tezave dokler si ni spremenil karto, da mu dela s 4XAGP. Vendar on ima RADEN-a pa mi ni znal povedat kje se to na GeForce nastavi.
simoncek ::
Živjo!
Če ti palta ne podpira agp8 ti bo delalo pač na agp4. Jest mam isto, pa mi ni le šteka ali kaj podobnega.
Zanima pa me če bi se zaradi tega, kartica lahko bolj segrevala??
Drugače pa nikar ne skrbi zadeva vseeno dela brez problema in mislim da ti ni treba ročno nastavljat, ampak gre avtomatsko na agp4.
Če ti palta ne podpira agp8 ti bo delalo pač na agp4. Jest mam isto, pa mi ni le šteka ali kaj podobnega.
Zanima pa me če bi se zaradi tega, kartica lahko bolj segrevala??
Drugače pa nikar ne skrbi zadeva vseeno dela brez problema in mislim da ti ni treba ročno nastavljat, ampak gre avtomatsko na agp4.
-neo- ::
ne, kartica se ti ne bi nic bolj segrevala-mogoce mas se majse temp.
itaq ce ti plata ne podpira agp 8*, avtomatsko preklopi na agp 4*, ce pa glih bi rad to spremenil rocno , pojdi v bios!
tvoj prijatelj pa mora bit ful expert, da ti take prodaje!
LP
itaq ce ti plata ne podpira agp 8*, avtomatsko preklopi na agp 4*, ce pa glih bi rad to spremenil rocno , pojdi v bios!
tvoj prijatelj pa mora bit ful expert, da ti take prodaje!
LP
AMD 64 3000+@2450 mhz CG,GF Ti 4200 300/215@355/680,corsair xms 500 mhz
Prodam Vodno hlajenje;> 2 X 80 Gb MaXtor,Gigabyte K8N,
Prodam Vodno hlajenje;> 2 X 80 Gb MaXtor,Gigabyte K8N,
lopov ::
Ma pusti bios graficne ... Tam ni nic zate.
Ti si svoje opravil, kartica ti dela na 4x hitrosti.
Ce ne verjames pojdi v nastavitve in na prvem zavihku, kjer imas info kartice ti tudi pise hitrost AGP.
Ti si svoje opravil, kartica ti dela na 4x hitrosti.
Ce ne verjames pojdi v nastavitve in na prvem zavihku, kjer imas info kartice ti tudi pise hitrost AGP.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kero grafo na AGPOddelek: Kaj kupiti | 1659 (1659) | michel |
» | AGP 4x graficna v AGP 1x slotu ?Oddelek: Strojna oprema | 2174 (1785) | mojsterleo |
» | Problem AGPOddelek: Strojna oprema | 877 (807) | Sami |
» | Seznam starejsih grafičnih kartic - Katero izbrati?Oddelek: Kaj kupiti | 1653 (1185) | CaqKa |
» | Agp 4x problem!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1429 (1074) | VASkO |