Forum » Pomoč in nasveti » Kako nazaj do podatkov po formatiranju diska?
Kako nazaj do podatkov po formatiranju diska?
gofra ::
Ja, močno sem ga posral - formatiral sem particijo diska in kasneje ugotovil, da na backup disku ni vseh željenih excellovih datotek (zasrala sta ga bodisi pekač bodisi program za peko). Teh par *.xls datotek pa nujno potrebujem, ker je v njih vloženih več mesecev dela. Je situacija brezupna?
Pogooglal sem že malo, pa razen malih trial programčkov, ki niso dovolj zmogljivi ne najdem ničesar. Kaj mi je storiti?
Pogooglal sem že malo, pa razen malih trial programčkov, ki niso dovolj zmogljivi ne najdem ničesar. Kaj mi je storiti?
Azrael ::
Prvo kot prvo na ta disk ne nalagaj čisto nič !!! Disk boš moral dati v drugo mašino ali v to tvojo mašino še en disk z delujočimi Windowsi, predpostavljam, ker praviš da gre za Excell . Ta disk mora imeti tudi dovolj prostora za datoteke, ki jih boš kopiral iz prizadetega diska.
Rešuješ pa s programom Easy recovery (za plačat) ali Pc inspector, ki je free, obstaja pa tudi Get data back, samo z njim nimam izkušenj.
LP, Azrael
Rešuješ pa s programom Easy recovery (za plačat) ali Pc inspector, ki je free, obstaja pa tudi Get data back, samo z njim nimam izkušenj.
LP, Azrael
Nekoč je bil Slo-tech.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z zunanjim diskom - POMOČ (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12274 (11244) | Jerry000 |
» | TeŽava s trdim diskomOddelek: Pomoč in nasveti | 1734 (1377) | bluefish |
» | Klikanje v disku in zmrzovanjeOddelek: Strojna oprema | 3300 (2329) | e-marko |
» | Izguba podatkov - ves HD.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1120 (923) | Azrael |
» | Kako popraviti particijske tabele??? NUJNO!!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1451 (1313) | asPeteR |