Forum » Pomoč in nasveti » ropot graficne
ropot graficne
astras ::
Pozdravljeni!
Imam problem in sicer... Imam graficno geforce 64 mb na pci in mi ropota ventilatorcek, sicer ne v konstanti ampak vsake toliko casa (kar pogosto) in me zanima ali lahko kako to popravim... ne vem, nov ventilatorcek al da kje podmazem al pa kaj... kak predlog mogoce?
lp
Imam problem in sicer... Imam graficno geforce 64 mb na pci in mi ropota ventilatorcek, sicer ne v konstanti ampak vsake toliko casa (kar pogosto) in me zanima ali lahko kako to popravim... ne vem, nov ventilatorcek al da kje podmazem al pa kaj... kak predlog mogoce?
lp
***Ce bil bi vedez...... ne bil bi ...... revez***
Dr_M ::
uzames dol, razdres ventilator, spucas, namazes z mastjo za lezaje, sestavis in to je to.
lohk ga pa zamenas.
lohk ga pa zamenas.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
delfinus ::
Sam male ventilatorcke vedno popravim tako, da ga spiham nato pa ali pospricam malo z WDjem ali pa okrog osi nanesem nekaj malega strojne masti in zadeva utihne za kar lep cas, dokler se spet seveda ne izsusi ali pa nabere nesnaga.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Northbridge vent ropota, kaj zdaj?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2303 (1669) | XS!D3 |
» | vprasanje za nf7-s platoOddelek: Strojna oprema | 1197 (924) | dolenc |
» | Kje bi lahko kupil tale ventilator (glej sliko) za GF4 Ti4200Oddelek: Kaj kupiti | 1040 (787) | TemporalAperture |
» | Močan ropot ventilatorjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3026 (2691) | mlakar |
» | Ne-zagon ventilatorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 788 (647) | alien-w |