Forum » Elektrotehnika in elektronika » CD Changer
CD Changer
Self-Defence ::
Situacija je taka, imam cd changer neznanega proizvajalca(vgrajen je bil v avtomobilu znamke Ford). Ker si je kolega omislil MP3 Player sem dobil njegov CD changer in sem se odločil da ga bom vgradil. Pozanimal sem se v delavnicah kjer vgrajujejo takšne reči in so mi povedali, da so vmesniki za CD changer-je dokaj dragi in tudi nisem dobil nobenih konkretnih informacij kje bi dobil take vmesnike, sem poskušal po intrnetu poiskati kaj več informacij, a jih nisem našel. Zato sem se odločil ba bom tukaj vprašal če mora kdo kaj več o CD changer-jih. Bolj konkretno me pa zanima če kdo mora ve kateri signal je na katerm pinu na sliki. Kot sem še omenil je bila naprava že vgrajena v vozilu znamke Ford in tudi nevem če morda Ford vgrajuje več proizvajalcev ali samo enega. Hvaležen bom za kakršno koli konkretno pomoč.
Lep pozdrav
Lep pozdrav
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dension ali xCarLinkOddelek: Kaj kupiti | 5954 (1423) | Siddh |
» | dodatek USB k avtoradiu CD30 MP3Oddelek: Na cesti | 5393 (5115) | guardy |
» | Nasvet/pomoč glede avtoradiaOddelek: Loža | 2484 (2268) | St235 |
» | Povezava avtoradia z MP3 player-jemOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2926 (2515) | zile |
» | Aktivni SubWoofer - made at homeOddelek: Pomoč in nasveti | 5264 (4725) | [DrAc0] |