Forum » Zvok in slika » Miška gre prek roba zaslona (Dualview) - kako to preprečiti ?
Miška gre prek roba zaslona (Dualview) - kako to preprečiti ?
rkb2 ::
Ali se da preprečit da mi miška gre prek roba zaslona če uporabljam dva monitorja ? Mogoče
je kje kaka nastavitev ? (grafa=NVidia)
je kje kaka nastavitev ? (grafa=NVidia)
kuglvinkl ::
Hja, če imaš dual view, pol bo težka, če sta oba monitorja aktivna.
Če drugega recimo za nek čas ne rabiš in zato želiš, da ne gre prek roba, potem drugega enostavno disejblaš. Ampak to verjetno ni to ne?
Če drugega recimo za nek čas ne rabiš in zato želiš, da ne gre prek roba, potem drugega enostavno disejblaš. Ampak to verjetno ni to ne?
Your focus determines your reallity
rkb2 ::
Ok sem uštimal. Drugi zaslon sem samo premaknil blizu spodnjega levega roba (miška gre čez rob samo če grem preko točke (0,0 - blizu menija start). Našel sem tudi en program, ki omogoča boljše delo z več zasloni (tudi priklenitev miške na en zaslon) -> google -> UltraMon.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nujno! Win 10 težaveOddelek: Operacijski sistemi | 1057 (681) | mkmorfius |
» | CES 2015: Dellov prenosnik s skoraj brezrobnim zaslonomOddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 6064 (4340) | kokoon |
» | LG: prihodnost je ukrivljenaOddelek: Novice / Android | 8908 (6299) | rutifruti |
» | dvojni zaslonOddelek: Strojna oprema | 1724 (1555) | IvoJan |
» | Prenos slike iz pc-ja na prenosnik je možno?Oddelek: Zvok in slika | 3650 (3507) | tempoFlow |