Forum » Pomoč in nasveti » Kolk mocno masino za linux??
Kolk mocno masino za linux??
kuzifix ::
Ze krneki casa me matra naslednja stvar, in sicer kolk mocan racunalnik (procesor, kolk rama, disk) bi rabu, da bi gor laufu linux??
Za "odkrivanje skrivnosti linuxa", pa ksn firewall, da bi blo 24h online ... Se zahvaljujem za odgovore.
Za "odkrivanje skrivnosti linuxa", pa ksn firewall, da bi blo 24h online ... Se zahvaljujem za odgovore.
Sometimes I think the surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that none of it has tried to contact us.
Igor ::
odvisno od verzije
najbolj svoh 486 8 mega rama (resno)
pentium pa 32 rama je za to kar si ti napisal se prevec
najbolj svoh 486 8 mega rama (resno)
pentium pa 32 rama je za to kar si ti napisal se prevec
srale ::
kateri linux pa priporočate za serveček??tak lokaln...o linuxu pa res nimam pojma..sem še vedno na winih..sam mal zoprno je ker mora skoz laufat serverček..drugač pa mam že ene smeti pod mizo..take p 133 ter 16 rama...
hvala za pomč...bw:kako dobro starn za konfiguracijo??
hvala za pomč...bw:kako dobro starn za konfiguracijo??
roscha ::
Pobrskaj malo po www.linuxdoc.org, pa na googlu vpiši: Linux IP masquerading howto. Emmm, ja kaj več mi zdajle ne pade na pamet.
by!
by!
MUC ::
Povej, kaj točno bi delal z njim. Internet connectin sharing, .. še kaj drugega. Drugače je za maqurading dovolj 386/8, ker brez težav zmore 10mbps prometa zroutat.
srale ::
ja,deliteu internet povezave,požarni zid in podobne malenkosti...nič tko pretresljivo požrešnega...
whatson ::
posezi po Slackwaru.. če neboš mel nič kaj prezakompliciranega...
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
Trdi ::
Sam moras met kar neki placa na disku (mislim relativno veliko v primerjavi s 386 racunalniki)?
Trdota d.o.o.
simon ::
Za taksno masino vzami kaksno starejso distribucijo npr. slack, verjetno bo tudi redhat 5.2 pasal gor, pa instaliraj si vse nadgradnje. Ce ga rabis samo za deljenje internet povezave pa bo dovolj da poisces kaksno distribucijo na enem floppyju (Fressco je ena boljsih), tako lahko prisparas disk
kuzifix ::
Mam Red Hat 7.0 ... Rabu bi (bom) pa za ICS, ksn firewalcek, pa ksne progije napisat pa tko no ... Mal da spoznam Linux pa te fore, da vidm kako deluje. Disk mam itak ze en star, 1,7 Gb... Sej bi si instaliru na obstojeco masino, sam mam geforce 2 pa disk na ide 3 oz ide 4 ... Kar ne dela bas, kukr so mi rekl
Sometimes I think the surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that none of it has tried to contact us.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj je bolše windows ali linux? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5922 (4677) | MasterMind |
» | Linux server in 486Oddelek: Operacijski sistemi | 1502 (974) | CCfly |
» | PINGO 2.0 & FX5600 MEGA problem (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5705 (4931) | marsovec gugu |
» | Linux na notebookuOddelek: Operacijski sistemi | 1356 (983) | Rumko |
» | buy linuxOddelek: Programska oprema | 1856 (1537) | suse80 |