Forum » Pomoč in nasveti » ventilator na hladilniku
ventilator na hladilniku
sparco ::
Na napajalniku(300W) mi ne dela ventilator. Zdej pa mene zanima a je to zarad hladnega spoja, ali je možno da je v ventilator kaj prišlo in je zato nehal delat(probal sem z roko in je precej trd), ali je lahko kaj drugega. PA še to, ali lahko imam racunalnik se naprej prižgan, kjub temu da ventilator ne dela in da se ohišje okoli napajalnika precej pregreje(čbo kakšna škoda?)
Hvala za odgovor
LP
Hvala za odgovor
LP
kuglvinkl ::
je to zarad hladnega spoja, ali je možno da je v ventilator kaj prišlo in je zato nehal delat(probal sem z roko in je precej trd)
Možno, odpri trafo, pazi na štrom! in poglej, če je kakšna fizična ovira. V kar ne verjamem (razen, če to postaš iz Avtralije, snakes and stuff).
PA še to, ali lahko imam racunalnik se naprej prižgan, kjub temu da ventilator ne dela in da se ohišje okoli napajalnika precej pregreje(čbo kakšna škoda?)
Ne priporočam. Trafe, ki so sposone delat brez vent. so malce drugače dizajnirane.
Kaj ti je storiti? Odpri trafo, zamenjaj vent.. Če se ne zažene, je najenostavneje, da ga vežeš na Molex, manj priporočena varianta pa, da ga vežeš na plato.
Možno, odpri trafo, pazi na štrom! in poglej, če je kakšna fizična ovira. V kar ne verjamem (razen, če to postaš iz Avtralije, snakes and stuff).
PA še to, ali lahko imam racunalnik se naprej prižgan, kjub temu da ventilator ne dela in da se ohišje okoli napajalnika precej pregreje(čbo kakšna škoda?)
Ne priporočam. Trafe, ki so sposone delat brez vent. so malce drugače dizajnirane.
Kaj ti je storiti? Odpri trafo, zamenjaj vent.. Če se ne zažene, je najenostavneje, da ga vežeš na Molex, manj priporočena varianta pa, da ga vežeš na plato.
Your focus determines your reallity
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ventilator na napajalnikuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1084 (695) | Heisenberg |
» | TV fuč?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2504 (1851) | Pyr0Beast |
» | Pogin televizorja!Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4426 (4048) | Azrael |
» | Utisanje in hlajenje P166 masineOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1836 (1615) | .:Toto:. |
» | hrup računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1111 (838) | refosk |