Forum » Programska oprema » Outlook problem
Outlook problem
nero ::
Težava je v tem, da ko mi nekdo pošlje mail besedila ne vidim, če grem s kurzorjem tam kjer bi moglo biti besedilo se zraven kurzorja pokaže peščena ura, kot da bi bil procesor obremenjen vendar ni. To se mi je začel dogajat pred tremi dnevi, nastavitve nism nič spreminjal. Je mogoče to kak virus, ker antivirusnega programa nimam?
Hvala za odgovore
Lp
Hvala za odgovore
Lp
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
Slowenc ::
Ja lol no.
Tvoje vprašanje je podobno temu: Ali sem bolan? Kašljam, ampak nimam tablet.
Dobi si antivirusni program in poglej če imaš virus. NOD32 vsi hvalijo, pa se free je. In poskeniraj z Ad-aware, spy-bot...
Je mogoče to kak virus, ker antivirusnog programa nimam?
Tvoje vprašanje je podobno temu: Ali sem bolan? Kašljam, ampak nimam tablet.
Dobi si antivirusni program in poglej če imaš virus. NOD32 vsi hvalijo, pa se free je. In poskeniraj z Ad-aware, spy-bot...
Skiny gate.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trdi disk je začel delati počasiOddelek: Strojna oprema | 885 (634) | Rainbow Dash |
» | Sedmica končno prehitela XP (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 12349 (9604) | ank |
» | Windows nima dostopa,.... tezavaOddelek: Pomoč in nasveti | 2872 (2794) | fosil |
» | Apple: Uporabljajte več protivirusnih programov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 8882 (6810) | MrStein |
» | Resnica o Appleovih Macih in nekaj drugih spodrsljajevOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 5063 (3304) | darkolord |