Forum » Programska oprema » AD-aware 6 je nemočen
AD-aware 6 je nemočen
[Eraser] ::
Živio
mam instalirane winxp ..pa se sem nekje nekaj pobral in sedaj mi pri vsakem zagonu nastavi domaco stran v explorerju " http://%68%6F%6D%65%70%61%67%65%2E%63%6... "
pa me zanima ali se da kje to odstranit in kaj je , ce kdo ve ...
In ali se da kje nastaviti v windowsih da se ne more kar tako nastavit avtomatsko domaca stran???
lp
mam instalirane winxp ..pa se sem nekje nekaj pobral in sedaj mi pri vsakem zagonu nastavi domaco stran v explorerju " http://%68%6F%6D%65%70%61%67%65%2E%63%6... "
pa me zanima ali se da kje to odstranit in kaj je , ce kdo ve ...
In ali se da kje nastaviti v windowsih da se ne more kar tako nastavit avtomatsko domaca stran???
lp
Dr_M ::
jest mam precej podoben problem, ker mi je fotr zadnic z IE okol gnojil in je bla cela pizdarija.
uglavnem adaware ne pomaga...sm probu v registru brisat, pa je delal samo do naslednjega reboota...
pomoje da pomaga samo format C:
uglavnem adaware ne pomaga...sm probu v registru brisat, pa je delal samo do naslednjega reboota...
pomoje da pomaga samo format C:
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako narediti request z "\" v URL-juOddelek: Programiranje | 2130 (1405) | Horejšio |
» | Kritična ranljivost v OpenSSL bi lahko omogočala krajo strežniških zasebnih ključev (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 23003 (16652) | Isotropic |
» | Epilog Lavabita: dokumenti odpečateni, FBI dobil 11 strani dolg ključ na papirjuOddelek: Novice / Varnost | 20802 (11477) | cegu |
⊘ | Google GMail Invitation (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Omrežja in internet | 115188 (55965) | jvolk |
» | Začetna stran v IE......trojanecOddelek: Omrežja in internet | 955 (797) | Cuoresportivo |