Forum » Pomoč in nasveti » adresar pri outlooku
adresar pri outlooku

misso ::
Mene zanima kako lahko shranim oziroma prekopiram na drug računalnik Adresar v outlooku, da mi ni potrebno ponovno vnašat vseh imen!
hvala!
hvala!

blank3 ::
Kaj ni nek export? Poglej Outlook Express > File > Export > Address Book > CSx (comman separated 'neki').
Zelo sem zaposlen. Potreboval bi brezcasje... vsaj za nekaj casa.

Skrat ::
Ce mas cel outlook lahko adress book izvozis kot *.pst file!
Gres na File -> Import and Export potem zberes da zelis izvozit PST in ko te vprasa, kaj naj da v ta pst (dobis seznam folderjev v tvojem outlooku) obkljukas kar pac zelis prenesti (mail, koledar, naslove...). Vse to ti spakira v en fajl, ki ga mirno lahko prenasas in uvozis v outlook na drugi masini.
Gres na File -> Import and Export potem zberes da zelis izvozit PST in ko te vprasa, kaj naj da v ta pst (dobis seznam folderjev v tvojem outlooku) obkljukas kar pac zelis prenesti (mail, koledar, naslove...). Vse to ti spakira v en fajl, ki ga mirno lahko prenasas in uvozis v outlook na drugi masini.
Free software is a matter of liberty, not price.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izvoz e-pošte iz Apple MailOddelek: Programska oprema | 2641 (586) | MrStein |
» | Address Book v WinXPOddelek: Programska oprema | 1632 (1493) | harvey |
» | Microsoft Outlook- kje so vse shranjene datoteke?!Oddelek: Programska oprema | 2870 (2740) | smrekca |
» | Microsoft Outlook XP pro težavaOddelek: Programska oprema | 1528 (1464) | voda |
» | Kako rešiti pošto iz OUTLOOKA ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2897 (2674) | Kriko |