Forum » Pomoč in nasveti » Kako rešiti pošto iz OUTLOOKA ?
Kako rešiti pošto iz OUTLOOKA ?
_Tom_ ::
Na disku c: imam sesute WinXP in Outlook....na D: pa nove WinXP...ali je možno nekako rešiti pošto(ki ni arhivirana) iz C particije oz. v katerem direktoriju ima Outlook pošto...in ali jo je možno presneti na D:
LP
LP
Ziga Dolhar ::
Pošta se nahaja v ...
c:\Documents and settings\username\Local Settings\Application data\Microsoft\Outlook
What you seek je .pst filetek.
c:\Documents and settings\username\Local Settings\Application data\Microsoft\Outlook
What you seek je .pst filetek.
https://dolhar.si/
Highlag ::
Poišči datoteko z končnico .pst
To je datoteka v kateri so vsi podatki ki jih imaš vpisane v outlooku. (Adress book, inbox sent items, notes, calendar....)
Če imaš več uporabnikov boš našel več datotek.
To datoteko moraš skopirati, potem pa jo lahko odpreš v Outlooku -> Personal folders
To je datoteka v kateri so vsi podatki ki jih imaš vpisane v outlooku. (Adress book, inbox sent items, notes, calendar....)
Če imaš več uporabnikov boš našel več datotek.
To datoteko moraš skopirati, potem pa jo lahko odpreš v Outlooku -> Personal folders
Kriko ::
Kot prvo si v možnost mape, nastavi da se ti prikažejo skrite datoteke (sistemske ne rabiš).
Potem pojdi v mapo:
C:\documents and settings\TVOJ USER NAME\Local Settings\Application Data\Identities\mapa z številkami\Microsoft\Outlook Express. V tej mapi pa imaš KOPMLET vso pošto, podmape če si jih delal v outlooku, skratka vse!
To mapo si skopiraj nekam na varno, v kako particijo ali na kak CD. Potem pa jo lahko imaš shranjenjo ali pa odpreš outlook na particiji kjer želiš UVOZIT pošto greš pod: DATOTEKA\UVOZI\POŠTO ter pokaži na mapo v zgornji poti ali kam si jo pač shranil ter jo uvozi komplet celo pošto ali mape po želji!
Imaš pa tudi programe za take zadeve z katerimi narediš backup pošte, priljubljenih, nastavutve za outlook.... recimo Oultook Express BAckup ali ABF Outlook...
Potem pojdi v mapo:
C:\documents and settings\TVOJ USER NAME\Local Settings\Application Data\Identities\mapa z številkami\Microsoft\Outlook Express. V tej mapi pa imaš KOPMLET vso pošto, podmape če si jih delal v outlooku, skratka vse!
To mapo si skopiraj nekam na varno, v kako particijo ali na kak CD. Potem pa jo lahko imaš shranjenjo ali pa odpreš outlook na particiji kjer želiš UVOZIT pošto greš pod: DATOTEKA\UVOZI\POŠTO ter pokaži na mapo v zgornji poti ali kam si jo pač shranil ter jo uvozi komplet celo pošto ali mape po želji!
Imaš pa tudi programe za take zadeve z katerimi narediš backup pošte, priljubljenih, nastavutve za outlook.... recimo Oultook Express BAckup ali ABF Outlook...
Kriko ::
JA ima prav Zigga z končnicami.
Jaz sem mu zgoraj opisal postopek za OUTLOOK EXPRESS ker sem imel občutek da je to rabil!
Jaz sem mu zgoraj opisal postopek za OUTLOOK EXPRESS ker sem imel občutek da je to rabil!
Highlag ::
Ko pa govori o Outlook-u
Jaz imam svoje Dbx datoteke kar lepo na c:\express.
Je backup precej manj boleč
Jaz imam svoje Dbx datoteke kar lepo na c:\express.
Je backup precej manj boleč
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uninstal OutlookOddelek: Programska oprema | 1979 (1637) | Duhec |
» | ohranitev podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 2592 (2344) | chrush |
» | outlook express problemiOddelek: Omrežja in internet | 2486 (2410) | smetko |
» | ProfilOddelek: Operacijski sistemi | 1134 (1027) | 1fris |
» | outlook express in poštaOddelek: Programska oprema | 2568 (2460) | knesz |