Forum » Pomoč in nasveti » Resitev formatirane particije
Resitev formatirane particije
Fr4nk ::
A se da deformatirat. Torej, disk imam razdeljen na dve particiji. Hotel sem formatirati samo particijo Win(C:), in ponovno naloziti winse, ampak mi je nekako ratalo da sem sformatiral tudi D, na katerem sem imel ful enih podatkov, ki ne bi bilo dobro, da bi jih izgubil. Torej, a se da dobit te podatke nazaj??
-- edit --
Popravil sem naslov, ker je strogo v nasprotju s 1. alinejo navodil za pisanje tem v Pomoc in nasvetu
moderator
-- edit --
Popravil sem naslov, ker je strogo v nasprotju s 1. alinejo navodil za pisanje tem v Pomoc in nasvetu
moderator
- spremenil: Skrat ()
Skrat ::
Probaj na Googlu
Obstaja precej programov za to, ampak so vecinoma placljivi. V glavnem, sedaj _nic_ ne delaj s tem diskom, preden ne poskusis resiti podatkov. Nikakor ne poskusit instalirat cesa ali pisati po disku, NIC!
Ce so bili podatki _zelo_ pomembni, obstajajo podjetja, ki se ukvarjajo z resevanjem sesutih diskov, ampak zadeva je temu primerno _zelo_ draga
Eno slovensko podjetje: http://www.resevanjepodatkov.com/
Obstaja precej programov za to, ampak so vecinoma placljivi. V glavnem, sedaj _nic_ ne delaj s tem diskom, preden ne poskusis resiti podatkov. Nikakor ne poskusit instalirat cesa ali pisati po disku, NIC!
Ce so bili podatki _zelo_ pomembni, obstajajo podjetja, ki se ukvarjajo z resevanjem sesutih diskov, ampak zadeva je temu primerno _zelo_ draga
Eno slovensko podjetje: http://www.resevanjepodatkov.com/
Free software is a matter of liberty, not price.
blank3 ::
Poizkusi s katerim izmed teh programov:
1.Testdisk (zastonj)
2.Active@ Partition Recovery (plačljiv)
3.R-Studio v2.0 NTFS Partition Data Recovery (plačljiv)
4.Hard Drive Mechanic Gold (plačljiv)
5.Active@ UnEraser (plačljiv)
Ce se nisi nic z diskom delal bos s prvima dvema programoma pomoje ze kar vse naredu... tko da ni panike.
Jest sm s prvima dvema resu eno particijo in potem s tretjim presneu dol podatke iz zlo prefakane NTFS particije. Upam da mi bo uspel s 4. se drugo resit, ki je se v slabsem stanju.
1.Testdisk (zastonj)
2.Active@ Partition Recovery (plačljiv)
3.R-Studio v2.0 NTFS Partition Data Recovery (plačljiv)
4.Hard Drive Mechanic Gold (plačljiv)
5.Active@ UnEraser (plačljiv)
Ce se nisi nic z diskom delal bos s prvima dvema programoma pomoje ze kar vse naredu... tko da ni panike.
Jest sm s prvima dvema resu eno particijo in potem s tretjim presneu dol podatke iz zlo prefakane NTFS particije. Upam da mi bo uspel s 4. se drugo resit, ki je se v slabsem stanju.
Zelo sem zaposlen. Potreboval bi brezcasje... vsaj za nekaj casa.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: blank3 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z zunanjim diskom - POMOČ (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12352 (11322) | Jerry000 |
» | Kateri program za dobiti nazaj podatke iz izbrisane particije?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1273 (1127) | opeter |
» | Pokvarjena particija - nujno!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2625 (2173) | 69charger |
» | Pomagajte prosim - Izbrisal sem particijo !!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2167 (1685) | Mare2 |
» | po pomoti formatiral diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1202 (1117) | MiranRxx |