Forum » Strojna oprema » Slike in testi RV380+Grantsdale i915(LGA775)
Slike in testi RV380+Grantsdale i915(LGA775)
DjTonic ::
Na ruski novičarski spletni strani X-bit Labs se je pojavila slika nove MSI-jeve grafične kartice tokrat temeljoč na ATI-jevem grafičnem procesorju RV380. To seveda ni kraljivca med grafikuljami, saj gre zgolj le za nadgradnjo serije 9600 s podporu novemu vmesniku PCI Express, na katerem bodo temeljile praktično vse novejše grafikulje, vstavili pa jih bomo v temu namenjeno režo na naših matičnih ploščah, ki prihaja skupaj z Intelovimi Grantsdale in Alderwood čipovji. Bi radi izvedeli še kako se obnese še nova integrirana Intelova grafikulja? No ja ne gre za neko omembe vredno hitrost, a zna vseeno zadostovati manj zahtevnim uporabnikom. Po hitrosti pa jo po mojem mnenju lahko primerjamo s kakšnim Geforce 4 MX s podporo DX9. S časoma si lahko prizadevamo tudi k izboljšavam, saj so to le zgodnji testi, ki rabijo v neki meri tudi zato optimizirane gonilnike.
Še izvorna novica iz neke kitajske strani GZeasy.
Zgoraj so vam servirali le dve slikici novega hardwara, jaz pa vam ponujam že kar lepo galerijo .
Še izvorna novica iz neke kitajske strani GZeasy.
Zgoraj so vam servirali le dve slikici novega hardwara, jaz pa vam ponujam že kar lepo galerijo .
- zavaroval slike: kuglvinkl ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | hd 4850 + AC accelero s1 rev 2 ?? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 7762 (5601) | M-XXXX |
» | Test Radeona HD3870 X2 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 9912 (6749) | PrimozR |
» | Flashanje FX5900 v FX5950 U (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5960 (4594) | [_MW_] |
» | Zagrizeni Italijani z A64Oddelek: Navijanje | 1359 (1017) | DjTonic |
» | All in Wonder 9800 ProOddelek: Novice / Grafične kartice | 2749 (2749) | MrX |