Forum » Programska oprema » KDE ali GNOME ?
KDE ali GNOME ?
samek ::
Pozdravljeni,
No, torej vprašanje se glasi: Katero namizje v Linuxu mi priporočate, in kaj so dobre in slabe strani le tega?
Že vnaprej se vam zahvaljujem za vaše odgovore!
LP
Samo
No, torej vprašanje se glasi: Katero namizje v Linuxu mi priporočate, in kaj so dobre in slabe strani le tega?
Že vnaprej se vam zahvaljujem za vaše odgovore!
LP
Samo
Gandalfar ::
Eh.. poskusi oboje pa bos videl :)
Vsak ima svoje privrzence in dolocene prednosti pred ostalim.
stran na c2.com
Vprasanje kateri je pa boljsi je pa itak idealno izhodisce za se eno sveto vojno...
Vsak ima svoje privrzence in dolocene prednosti pred ostalim.
stran na c2.com
Vprasanje kateri je pa boljsi je pa itak idealno izhodisce za se eno sveto vojno...
root987 ::
Kakor je rekel gandalfar: Preizkusi obadva ter se odloči. Testiraj ju vsakega po teden ali dva, potem pa glede na to, kateri ti bo lažji/lepši/nekaj, izberi. Obadva imata svoje privržence in obadva imata določene prednosti in slabosti.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
BigWhale ::
Jaz glasujem za TWM!
;>
Flip a coin, roll the dice...
PS: A cem kupit hlace rdece barve, ki imajo zepe na riti al cem kupit zelene hlace, ki imajo zepe na stegnih?
;>
Flip a coin, roll the dice...
PS: A cem kupit hlace rdece barve, ki imajo zepe na riti al cem kupit zelene hlace, ki imajo zepe na stegnih?
BigWhale ::
To je bilo subtilno sporocilo na nesmiselnost vprasanja. Kako naj MI vemo kaj bo NJEMU vsec?
PS: Zep na riti je prakticen, ker imas v njem access kartico za vrata in potem sam rit nastavis, pa se ti vrata odprejo.... ;>
PS: Zep na riti je prakticen, ker imas v njem access kartico za vrata in potem sam rit nastavis, pa se ti vrata odprejo.... ;>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kam dati stvari med tekomOddelek: Šport | 9797 (8163) | Senitel |
» | Tudi Apple pripravlja ukrivljen telefon (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 20549 (16998) | smash |
» | Peticija za manjše highend telefoneOddelek: Mobilne tehnologije | 3915 (2896) | Pro_moted |
» | Trenerka - hlačeOddelek: Loža | 1718 (1375) | BigWhale |