Forum » Igre » joint operations-kateri catalyst
joint operations-kateri catalyst
vander ::
lep pozdrav
zanima me, če že kdo igra novi demo od novalogic JOINT OPERATIONS-typhoon rising in katere gonilnike za ATI kartice uporabljate.Meni namreč z novimi CATALYST 4.3 igra ne dela.Naložil sem OMEGA (CATALYST 3.10) gonilnike in sedaj dela,samo na dalnogledu je kukalo popolnoma rdeče.Rad bi naložil originalne catalayst pa nevem katere.Prosim za vaše mnenje.
Adijo
zanima me, če že kdo igra novi demo od novalogic JOINT OPERATIONS-typhoon rising in katere gonilnike za ATI kartice uporabljate.Meni namreč z novimi CATALYST 4.3 igra ne dela.Naložil sem OMEGA (CATALYST 3.10) gonilnike in sedaj dela,samo na dalnogledu je kukalo popolnoma rdeče.Rad bi naložil originalne catalayst pa nevem katere.Prosim za vaše mnenje.
Adijo
- zaklenil: Xplicit ()
IceBreakr ::
vander: zaboga, naloži si tanove 4.8, tudi že kakšne 2 verzije starejše različice (preizkušeno) delujejo normalno.
Xplicit ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | a mogoce obstaja ksna igra k se spuscas s padalom?Oddelek: Igre | 1156 (954) | bajsibajsi |
» | Nekaj podobnega kot Operation Flashpoint, a novejšegaOddelek: Igre | 1395 (1224) | OmegaM |
» | Battlefield 2 demoOddelek: Igre | 1698 (1231) | Oblivion |
» | Igra kdo Joint Operations?Oddelek: Igre | 1380 (1147) | OmegaM |
» | Joint Operations Typhoon Rising proti Far CryOddelek: Igre | 2223 (1781) | IceBreakr |