Forum » Pomoč in nasveti » problemi z logitech momo racing force volanom
problemi z logitech momo racing force volanom
skyline ::
pozdravljeni!
kot ze v naslovu teme povedano, imam volan Logitech MOMO racing force. Lastim si ga ze nekaj vec kot eno leto in imam naslednji problem:
na vsake toliko casa mi "crkne" pedal za plin. Jaz ga tiscim do dile, indikator pa kaze veliko manj. Enkrat 80%, drugic samo 60%, spet tretjic 90%...tudi ce izklopim USB in ponovno vklopim, ne pomaga.. Poskusil sem tud iz izklapljanjem kabla, ki povezuje volan s pedali, vendar brez uspeha. Volan kak teden normalno dela, potem se mu en teden "mesa", potem pa je spet za kak teden dober.
zanima me, ce ima se kdo taksne probleme in ce mi kdo lahko pomaga.
lp miha
kot ze v naslovu teme povedano, imam volan Logitech MOMO racing force. Lastim si ga ze nekaj vec kot eno leto in imam naslednji problem:
na vsake toliko casa mi "crkne" pedal za plin. Jaz ga tiscim do dile, indikator pa kaze veliko manj. Enkrat 80%, drugic samo 60%, spet tretjic 90%...tudi ce izklopim USB in ponovno vklopim, ne pomaga.. Poskusil sem tud iz izklapljanjem kabla, ki povezuje volan s pedali, vendar brez uspeha. Volan kak teden normalno dela, potem se mu en teden "mesa", potem pa je spet za kak teden dober.
zanima me, ce ima se kdo taksne probleme in ce mi kdo lahko pomaga.
lp miha
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri volan (plus pledala in menjalnik)?Oddelek: Kaj kupiti | 2529 (1516) | borutz |
» | Igre z volanom (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 8339 (7779) | Mojchy_3_ |
» | Fanatec 911 Turbo volan.Oddelek: Strojna oprema | 2421 (1770) | thomasg |
» | Kateri volan?Oddelek: Kaj kupiti | 2427 (1766) | LittleDevil |
» | Grand prix legendsOddelek: Igre | 1736 (1481) | .smidge. |