Forum » Loža » 1. april
1. april
Microsoft ::
Ja možno je, da te je kdo dobu na finto v sanjah. :)
No mene ni, ker sem bedel...
by Miha
No mene ni, ker sem bedel...
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
hruske ::
1. aprila je najboljsa priloznost za seks, noben drug dan se ljudje ne nategujejo tako množično.
Microsoft ::
Dober volan, ni kej.
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Caligula ::
Dons sm vse (brez izjeme) po SMSu z racunalnika nategnu, da mi je zgoru avto in to z novo vodeokamero notr.
Vsi so klical, najprej se mi je dal se nategvat folk po telefonu sam k so bli vsi tok naivni sm na koncu ze teziu, da je 1 april takoj j sm dvignu telefon k se mi ni dal vec.
Vsi so klical, najprej se mi je dal se nategvat folk po telefonu sam k so bli vsi tok naivni sm na koncu ze teziu, da je 1 april takoj j sm dvignu telefon k se mi ni dal vec.
Mamaplata ::
Sem hotu nategnit sodelavca ,da je pozabil ugasnit luči na avtu ,pa ne vem a se mu ni ljubilo vstat pa it pogledat al pa ni pelu.
Elemen_T ::
Jest sem punco nategno, da sem zadel potovanje na Bali za dva tedna. In da za vikend pokava.
Mwa je bil dons rompompom
Mwa je bil dons rompompom
@ljash ::
una zjutrej po radio (poročila RTV) je blo nejbl hudo.
" Selektor Bojan Prašnikar je po slabi igri včeraj proti Latviji in porazu 0:1 podal odstop.
Po tekmi je povedal: "Vse čestitke fantom za borbeno igro, z veliko želje, motiva in volje... Še enkrat pohvale vsem...."
"
Jst sm skor poču....
" Selektor Bojan Prašnikar je po slabi igri včeraj proti Latviji in porazu 0:1 podal odstop.
Po tekmi je povedal: "Vse čestitke fantom za borbeno igro, z veliko želje, motiva in volje... Še enkrat pohvale vsem...."
"
Jst sm skor poču....
matter ::
Na poptv so dal novico o postaviti novega verkega objekta v Ljubljani :)
Če ne bi bila kmečka hiša, pa polno smeha voditeljev bi še verjel :P
Če ne bi bila kmečka hiša, pa polno smeha voditeljev bi še verjel :P
BigWhale ::
Na RGLu je blo danes, da bodo v gunclah v lj koncno postavil smucisce, da so se uspeli dogovorit s sestimi lastniki his, ki jih bodo moral podret, da nardijo parkirisca. In da z mariborskim pohorjem ze potekajo dogovori, da bi ena tekma zlate lisice bila v lj, druga pa v mariboru...
hecno... :) Najprej sem se pozorno poslusal in rekl, uuu... pol pa, aja... ;>
Sem pa ene 20 ljudi dans presenetil z novico, da pricakujem dvojcka... ;> Sosed me je pa presenetil s poplavo v kleti :P
hecno... :) Najprej sem se pozorno poslusal in rekl, uuu... pol pa, aja... ;>
Sem pa ene 20 ljudi dans presenetil z novico, da pricakujem dvojcka... ;> Sosed me je pa presenetil s poplavo v kleti :P
Yohan del Sud ::
V Dnevniku sem bral, da so odprli hitro cesto čez rebernice...
Na radiu je blo, da penzionerka špela pretnar spet smuča...
Sergio ::
Meni so, pozor:
- sodelavci ukradli kljuce od avta
- ga premaknili za 500 metrov
- dali kljuce nazaj
- rekli, ce gremo vsi na pir, in da jaz peljem
Jaz 'valjda', gremo na pivo, lepo se sprehodim do avta, za cemer sem se 3 minute mislil, da se mi je podrl svet na glavo.
1. april. :)
No, pivo je bilo pa dobro. :)
- sodelavci ukradli kljuce od avta
- ga premaknili za 500 metrov
- dali kljuce nazaj
- rekli, ce gremo vsi na pir, in da jaz peljem
Jaz 'valjda', gremo na pivo, lepo se sprehodim do avta, za cemer sem se 3 minute mislil, da se mi je podrl svet na glavo.
1. april. :)
No, pivo je bilo pa dobro. :)
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
alyF ::
Anede? :)
Ampak kaj lahko se zgodi, da bo ta prvoaprilska šala prerasla v Alystradamusovo prerokbo!
Ampak kaj lahko se zgodi, da bo ta prvoaprilska šala prerasla v Alystradamusovo prerokbo!
BlackHole ::
He he, ne boš verjel, ampak prejšnji teden je res tekmovala na državnem prvenstvu v slalomu in bila 8. Vrstni red
Drugače pa laži ki sem jih slišal včeraj:
- po radiu, da referendum odpade
- da je S. Cimerotič zaključil kariero zaradi poškodb (to še nisem preveril, ker bi bilo celo možno)
- in da je bila J. Čeplak operirana na komolcu, saj se bo tako lažje borila v finišu z Mutolo.
He he, ne boš verjel, ampak prejšnji teden je res tekmovala na državnem prvenstvu v slalomu in bila 8. Vrstni red
Drugače pa laži ki sem jih slišal včeraj:
- po radiu, da referendum odpade
- da je S. Cimerotič zaključil kariero zaradi poškodb (to še nisem preveril, ker bi bilo celo možno)
- in da je bila J. Čeplak operirana na komolcu, saj se bo tako lažje borila v finišu z Mutolo.
Bobb ::
BlackHole je rekel:
Da bi bila enakovredna z Mutolo, bi morali Joli montirati orlove kremplje na komolce, pa še ne vem, če bi bila kos prijazni črnki .
Lp Bobb
Da bi bila enakovredna z Mutolo, bi morali Joli montirati orlove kremplje na komolce, pa še ne vem, če bi bila kos prijazni črnki .
Lp Bobb
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PrvoaprilskeOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2614 (2614) | planetparty |
» | V ATI-jevem templjuOddelek: Novice / Grafične kartice | 1722 (1722) | ripmork |
» | Hočete ATI Radeon 9800 Pro?Oddelek: Novice / Grafične kartice | 2170 (2170) | boštjan |
» | Kdo je nasedu 1. aprilski šaliOddelek: Programska oprema | 1812 (1570) | abcde7 |
» | NO MORE SLO-TECH??????Oddelek: Pomoč in nasveti | 1236 (930) | fiki |