Forum » Pomoč in nasveti » Zakaj printer ne tiska na enem od računalnikov?!
Zakaj printer ne tiska na enem od računalnikov?!
theD3viL- ::
Lep pozdrav!
Imam problem: Imam tiskalnik HP LaserJet 5L. Ko ga priklopim na računalnik mi dela normalno, ko pa ga prikljičim na drugega, na katerem ga hočem imeti pa mi noče tiskati ( očitno računalnik ne pošlje informacije do tiskalnika!). Kaj bi to lahko bilo? Kakšen port?
Hvala!
Imam problem: Imam tiskalnik HP LaserJet 5L. Ko ga priklopim na računalnik mi dela normalno, ko pa ga prikljičim na drugega, na katerem ga hočem imeti pa mi noče tiskati ( očitno računalnik ne pošlje informacije do tiskalnika!). Kaj bi to lahko bilo? Kakšen port?
Hvala!
Lith ::
ja, če boš pogledal na tistem rač. kjer dela in tam kjer ne, v BIOSu imaš pod nastavitvami Integrated Peripherals - LPT port nastavitve najbrž SPP, EPP, ECP+ EPP.
Poskusi najenostavnejši SPP in ko ga boš spremenil bo v Windowsih zaznalo novo napravo in bo naložil drug drajver...
Lahko pa da imaš tam virus, ki je lahko vzrok da ne printa..
Poskusi najenostavnejši SPP in ko ga boš spremenil bo v Windowsih zaznalo novo napravo in bo naložil drug drajver...
Lahko pa da imaš tam virus, ki je lahko vzrok da ne printa..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Na paralelni portOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1035 (890) | AtaStrudl |
» | HP DeskJet 690c seriesOddelek: Pomoč in nasveti | 1462 (1368) | jurera |
» | Fujitsu Driver DL700 za XpOddelek: Programska oprema | 971 (921) | Nikki |
» | Ne zazna LPT portaOddelek: Pomoč in nasveti | 982 (915) | Azrael |
» | Tiskalnik blokiraOddelek: Strojna oprema | 1134 (1040) | SkIDiver |