Forum » Navijanje » TNT2 - Extreme OCing
TNT2 - Extreme OCing
Ashrack ::
HI
Trenutno jo mam do konca, kakor slider omogoča 160/185, kako naj jo dam še višje?? To navijam s pomočjo COOLBITSa.
Mam pa TNT2 PRO 32Megs
Trenutno jo mam do konca, kakor slider omogoča 160/185, kako naj jo dam še višje?? To navijam s pomočjo COOLBITSa.
Mam pa TNT2 PRO 32Megs
....
MadMax ::
Probaj s TNTClk (najdes v DL sekciji). Zame eden najboljsih (mam Diamond Viper V770). Omogoca se kup drugih nastavitev poleg frekvenc.
Ja sem probu
Zdaj imam na 170/196 pa še višam. MEMORY ne gre vec ker mam potem same artifakte CORE se bo pa dal še za kakšnih 10 zvišan
Zdaj imam na 170/196 pa še višam. MEMORY ne gre vec ker mam potem same artifakte CORE se bo pa dal še za kakšnih 10 zvišan
....
njok ::
Če bi rad prišel do višjih vrednosti z coolbitsi poglej v registru za naslednje:
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Class\Display\0000\NVidia\NVTweak\Hardware\
videl bos naslednje kljuce: Bart, Homer, Krusty, Marge.
Vse kar moras narediti je to, da vsebino KRUSTY ključa prekopiraš v BART ključ.
Sedaj lahko navijas za +-50% od trenutne vrednosti.
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Class\Display\0000\NVidia\NVTweak\Hardware\
videl bos naslednje kljuce: Bart, Homer, Krusty, Marge.
Vse kar moras narediti je to, da vsebino KRUSTY ključa prekopiraš v BART ključ.
Sedaj lahko navijas za +-50% od trenutne vrednosti.
Vexto ::
Pa imate vi to kako dodatno hlajenje na grafični? Jaz imam na 148/175 pa je kar žgoča, brez hlajenja seveda.
Smeh je pol zdravja, nasmešek pa pol smeha
|ViPeR| ::
Mam win2k pa mi TNTClk ne dela. A poznate kater podobn program kot je ta?
Drgač mam pa TNT2 (Diamond V770) navito na 155/190 z enmu 8 cm ventm pred njo pa ene hladilnik na RAMu. Pozim mi je delala na 165/200 k sem mu kišto odprto.
lp
Drgač mam pa TNT2 (Diamond V770) navito na 155/190 z enmu 8 cm ventm pred njo pa ene hladilnik na RAMu. Pozim mi je delala na 165/200 k sem mu kišto odprto.
lp
Na TNT2 mam stock crap, pa enga 80MM k gor ppiha.
Ce ne OCijaš ne živiš.
ps. Do zdaj sem ga dal na 179core. Na 180 pa zešteka. 1mhz hocem še dobit. Pa me nej kap zadane. K bom pa to naredu si grem pa GF2 GTS ubodat pa ga navit na raven ULTRE
btw: Kje bi dubu RAM SINKS u SLO. Ker BLORB se mi ne splača dajat na GF2 GTS ker te kartice so memory limited.?
Ce ne OCijaš ne živiš.
ps. Do zdaj sem ga dal na 179core. Na 180 pa zešteka. 1mhz hocem še dobit. Pa me nej kap zadane. K bom pa to naredu si grem pa GF2 GTS ubodat pa ga navit na raven ULTRE
btw: Kje bi dubu RAM SINKS u SLO. Ker BLORB se mi ne splača dajat na GF2 GTS ker te kartice so memory limited.?
....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Foxconn namesto LeadtekaOddelek: Novice / Grafične kartice | 4465 (3046) | GaS |
» | Najbolj navite grafične kartice (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 6097 (4660) | The B |
» | Overclockanje Diamond Viper v770 s čipom Riva TNT 2Oddelek: Navijanje | 1206 (1003) | McHregec |
» | Do kok bi spravu Rivo TNT2Oddelek: Navijanje | 829 (738) | VASkO |
» | KonfiguracijaOddelek: Loža | 2835 (2403) | msmiha |