» »

Kateri 19'' CRT monitor?

Kateri 19'' CRT monitor?

hrcek ::

ALO

Kupujem monitor in me zanima kateri je najbolj soliden. V planu imam Samsung 959NF ali ilyama ali kaj drugega edini pogoji so: 19'',CRT,do 100k SIT in odlicna slika.

imam procesor AMD xp2000 512DDR zvok in grafika zaenkrat na plati ampak v planu imam tudi nakup nove grafične? Katero kupiti za solidno(30k) ceno ce mi igrice ne disijo prevec vazna mi je realna slika posnetkov iz mojega digitalnega "gizmota"?

Hvala!
:\
->hrcek

delfinus ::

Mitsubishi 93SB bi svetoval ali pac kaksno IIyamo predvsem bi gledal top razred v 19'. Mislim Pa je model 454Pro ce se ne motim. Samsunga ne bi, ker je zadnje case neka skart serija naokrog pa se veselo menjuje in uveljavlja garancijo. Graficna za do 30K pa ce ni za igre bi pa kupil kar kaksen rabljen Radeon 8500 ali 9000Pro in bi prisparal 15K sit. Itak ti bodo directx8 igre se super laufale. Mogoce bi pogledal tudi za kaksnim Geforcom 4 4200, ki je se boljsa izbira, ce ga kje lahko dobis seveda.

lp, D.

Eru ::

Rabljenga iiyma 450 pro, boljsi kot 454...

glinik ::

Heh jaz ti prodam Philipsa 109P za 70k. :D :D

Lp

]_g_] ::

heh, jst ti dam philipsa briliance 109p pa za 65 :)
resno, to je odlicen monitor..

mam pa tud sonyja trinitron 19" hmd a420 in edino kar lahko recem je: keep away
prej sm mel sonyja hmd a220 17", pa je imel neprimerno boljso sliko.. pa je bil precej starejsi.
a je mozno da je v kaksni manjsi okvari? sej dela brez problemov, le slika je nagnusno zamegljena.
po parih urah dela boli glava u ibr, je u bistvu sam za filme gledat dobr..

ce ne pa kupi kaksnega starega sonyja (ne a), mitsubisija ali iiyamo; dosti realflat ekranov izpred par let je bolj kvalitetnih kot so danasnji.. pa se poceni jih dobis. sm gledal enga mitsubisija 21", diamondtron, ful hud.. pa sam 60k hoce model met. ce se znebim filipsa ga takoj ubodem :)
enjoy'

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dober CRT (Trini/Diamond -tron) ali LCD? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
565778 (4837) iso2000
»

Kupujem nov 19" CRT monitor (visji razred) - potrebujem vasa priporocila

392566 (1865) glinik
»

Kupujem nov monitor 22" CRT, katerega priporočate?

442403 (1793) glinik
»

Nakup novga monitorja ??

191503 (901) Mr.B
»

19" monitorji

161910 (1297) ThARippA

Več podobnih tem