Forum » Izdelava spletišč » car tuning
car tuning
ovdje kokoš ::
s prijateljem sva se pogovarjala o spletnih straneh, pa sem jaz prišel na idejo, da bi naredla stran o avtomobilih, vse od navijanja, lepšanja (razni podpragi in podobno), zadeva bi bla neki podobnga na avtoobilskem področju, kot je slo tech na računalniškem, pa me zanima, če je za take stvari kej zanimanja, pa če bi bil gdo mogoče pripravljen pisat članke/novice, ali pa da bi sodeloval pri izgradnji strani
Elemen_T ::
Imel boš super nenavadno strukturo obiskovalcev :) Mislim, da imaš ogromno ljudi, ki bi jih to zanimalo. Uf. Veliko.
Ni slaba ideja, res.
Je pa pot do realizacije dolga. Kaj šele do uspeha.
Ni slaba ideja, res.
Je pa pot do realizacije dolga. Kaj šele do uspeha.
webfreak ::
Za to je verjetno neki zanimanja toda soočil se boš s kar nekaj problemi. Najprej mores vedeti da vsaka stran mora sluziti svojemu namenu. Kako jo boš izdelu je tvoj problem toda ko bodo začeli prihajati obiskovalci bo potrebno zagotoviti, da si jo bodo nemoteno ogledovali vsebimo. Tuki pa nastopi problem uploda -> če boš vseskupi poganjal na kakem domačem serverju bo to verjetno malo premamlo. Če boš zelel narediti kak forum pa bodo seveda nujno potrebne podatkovne baze ;) No vso sreco ti želim pri izdelavi in iskanju ponudnikov, ki bodo zmogli malo več obiska ;)
to, kako bom zagotovil ljudem dostop do strani, me v bistvu se ne skrbi, dokler se ne bodo zaceli pojavlat tovrstni problemi, bolj me skrbi, kje bom dobu ksne pisce clankov (sam se v bistvu nc ne spoznam na avte, prav tako moj prjatu, me pa zanimajo), trenutno je to aktualen problem, zato, ce gdo pozna koga ki ma o tem kej pojma pa bi rad kej o tem napisu, naj pove
kasne novice, to bi se najbrz dal iz raznih revij, pa iz drugih spletnih strani prevajat/prepisovat (cim manj tega)
ko se bo javl ene par komadov, pol pa gremo delat stran, host bo najbrz delta-web in ja najbrz bo kasn forum gor tam pa se bo najdl se vec piscev in tako bi naj stran zazivela, vse je se zlo v povojih in v moji glavi
kasne novice, to bi se najbrz dal iz raznih revij, pa iz drugih spletnih strani prevajat/prepisovat (cim manj tega)
ko se bo javl ene par komadov, pol pa gremo delat stran, host bo najbrz delta-web in ja najbrz bo kasn forum gor tam pa se bo najdl se vec piscev in tako bi naj stran zazivela, vse je se zlo v povojih in v moji glavi
ali3n ::
pojdi na honda forum, mobisux, avtomobilizem net... linkov zal nimam pri roki, ker mi je crknu komp :-(((
je pa vprasanje, kako smiselno je to (stran za tunanje vseh avtomobilov?) delat, ker ima vsak model avtomobila (celo med posameznimi modeli so razlike od motorja do motorja, celo med enakimi motorja je razlika (tip motorja)) svoje finte...
je pa vprasanje, kako smiselno je to (stran za tunanje vseh avtomobilov?) delat, ker ima vsak model avtomobila (celo med posameznimi modeli so razlike od motorja do motorja, celo med enakimi motorja je razlika (tip motorja)) svoje finte...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Vikking ::
obstoja že kr neki odličnih stvari glede tega!!! boš potreboval dobro ekipo da boš privabil obiskovalce z dobrimi stvarmi!
mitjaxp ::
Jst ravnikar delam podobno stran vendar se zaenkrat ni dokoncana in je se ni na iskalnikih lahko si jo pa ogledas in ce te zanima te lahk dam gor za modelatorja ce ze nisi svoje naredu www.avtotuning.com
Iztok Smolic ::
Mene bl zanima ce ti sploh znas kej delat (php, asp ...,html?) ne vem no ne mores kar rect: jest bi pa svoj portal mel ... in verjamem da bi marsikdo rad sodeloval - za pare ... tko da mislim da je tole bl tko ... vsi smo ze mel kdaj take ideje - sm smo jih zase zadržal!
jaz sem bl moralna podpora pa iskalec raznih ludi, mohj prjatu pa obvlada delanje strani
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Igračarski portal hop.si [Gaming.si] (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 26881 (15031) | Vazelin |
» | Kako učinkovito povečati obisk na novi strani? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 13193 (10320) | Tydek |
⊘ | Izdelava spletne strani - Poceni (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 23614 (22102) | Ziga Dolhar |
» | Kaj se je zgodilo s Slo-techom (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 6602 (3362) | opeter |
» | <b>Ali SLO-TECH izgublja na kakovosti?</b> (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 4626 (3663) | whatson |