Forum » Pomoč in nasveti » Ext.ohišje za IDE/Atapi-2-LPT, driverji problem!
Ext.ohišje za IDE/Atapi-2-LPT, driverji problem!
Spajky ::
Dobil sem zastonj 5,25" External Box /IDE-Atapi na LPT ! (izmenjljivi disk nosilec, Arena Elect. GmbH, Nemčija, uvoz ´98) brez drajverjev za W98se na disketi!
Zadeva je bila kupljena pri Comtron-u, vendar nikakor nisem mogel najti pravih drajverjev po Netu ... (nobenih oznak proizvajalca, made in Tw). Edine oznake (na TIV notri) so MAP-IDA rev.1.01 PTC-IV-0 . Zadeva je zelo podobna na zunaj tejle, pri Comtronu, mi (še) niso odgovorili na mejl ... :-( ...
Prosil bi vas, če kdo ve proizvajalca (link za DL driverjev) ali ima/je imel to zadevo ter se mu kje valja disketa z drajverji, da mi te fajle zazipa in in UL-a na net in mi da link ali pošlje po mailu (ne more biti dosti kB-ov). Fantje hvala vnaprej! ...
Zadeva je bila kupljena pri Comtron-u, vendar nikakor nisem mogel najti pravih drajverjev po Netu ... (nobenih oznak proizvajalca, made in Tw). Edine oznake (na TIV notri) so MAP-IDA rev.1.01 PTC-IV-0 . Zadeva je zelo podobna na zunaj tejle, pri Comtronu, mi (še) niso odgovorili na mejl ... :-( ...
Prosil bi vas, če kdo ve proizvajalca (link za DL driverjev) ali ima/je imel to zadevo ter se mu kje valja disketa z drajverji, da mi te fajle zazipa in in UL-a na net in mi da link ali pošlje po mailu (ne more biti dosti kB-ov). Fantje hvala vnaprej! ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
- spremenilo: Spajky ()
Spajky ::
ma kaj nobeden nima/imel te "šare" doma v garaži več ? :-(
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Comtron - težave z garancijo (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9206 (5710) | St235 |
» | Comtron ne da reklamacije na en mrtvi pikselOddelek: Loža | 4404 (2878) | kuglvinkl |
» | Radeon 9550 - katerega -danes?Oddelek: Kaj kupiti | 2241 (1525) | ToRnAdO- |
» | Kje dobiti nov R9000PRO/R9100/R9200, mogoče 9250 ali 9550, ki ni SE modelOddelek: Kaj kupiti | 1641 (1379) | OnTheMic |
» | Modem Motorola sm56 z drajverji Xp dela počasnejeOddelek: Pomoč in nasveti | 954 (811) | R33D3M33R |