Forum » Pomoč in nasveti » Več težav
Več težav
PIII850 ::
Imam novo plato ASUS A7V600-X in athlona XP 2600+ in Leadtek FX5200 128, CDR,DVDR, DVDROM + 1x HDD. Winsi so XP
1. Problem je v tem, da mi sistem deluje nekako "počasi" npr v emulu sem hotel spremeniti direktorije in dokler da nisem ugasnil ADSL mi sploh ni hotelo odpreti okna za določitev direktorija. Na tem sistemu sem pognal 3D Mark 2003 in dosegel 1020 točk na ločljivosti 1024 pik brez FSAA in AA. Je to dovolj??? Se mi zdi, da sistem ni dovolj " odziven". Prav tako se mi občasno sistem enostavno ugasne al sem v winsih al pa v biosu. Temperatura proc je nekje okoli 60C.
2. Kako iz Outlooka 2003 (to je ta čist ta zadnji) dobit emaile in jih dat nazaj v outlook express 6.0. Ali obstaja kakšen software.
Hvala za pomoč
1. Problem je v tem, da mi sistem deluje nekako "počasi" npr v emulu sem hotel spremeniti direktorije in dokler da nisem ugasnil ADSL mi sploh ni hotelo odpreti okna za določitev direktorija. Na tem sistemu sem pognal 3D Mark 2003 in dosegel 1020 točk na ločljivosti 1024 pik brez FSAA in AA. Je to dovolj??? Se mi zdi, da sistem ni dovolj " odziven". Prav tako se mi občasno sistem enostavno ugasne al sem v winsih al pa v biosu. Temperatura proc je nekje okoli 60C.
2. Kako iz Outlooka 2003 (to je ta čist ta zadnji) dobit emaile in jih dat nazaj v outlook express 6.0. Ali obstaja kakšen software.
Hvala za pomoč
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Skrbništvo 25 uporabnikov - predlogi in mnenja !Oddelek: Pomoč in nasveti | 3579 (2267) | SasoS |
» | Advanced user anketa [REZULTATI OBJAVLJENI] (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Operacijski sistemi | 15612 (10694) | Eru |
» | outlook express in poštaOddelek: Programska oprema | 2578 (2470) | knesz |
» | Outlook express težava - kam je šlo 900 emailov?!?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1757 (1264) | DrSergioDJ |
» | problem s šumniki...Oddelek: Operacijski sistemi | 1942 (1773) | berni |