Forum » Hlajenje in modifikacije » Najboljš Ohišje za modifikacije
Najboljš Ohišje za modifikacije
zizi ::
Katero ohišje bi blo najbolš za modifikacije( zraven povejte še na kteri strani je pa kolk $$$ je)
War is Peace
Freedom is Slavery
Ignorance is Bliss
Freedom is Slavery
Ignorance is Bliss
Dami ::
Jst nism nobenga takega ob katerem bi mi sapo vzel najdu, zato ga bom rajš kr sam nardil...pa še cenej me bo pršl.
zizi ::
Jst sem tut razmislu o tem sam sem še prej preveru če poznate vi kerga pametnega ker ga ne ga bom pa sam naredu
War is Peace
Freedom is Slavery
Ignorance is Bliss
Freedom is Slavery
Ignorance is Bliss
OZZY ::
Najboljši je tisti, ki ga narediš sam, saj veš zočno koliko velikega rabiš. Ker tisti, ki ga kupiš je vedno premajhen. Vsaj jaz sem to ugotovil, zato bom med poletnimi počitnicami delal na ohišju iz pleksija.
Go with the flow.
Tomi ::
Binji: odvisno, kaj hoces. Lahko naredis nekaj podobnega kot mojster Teskan, ce imas cas in voljo. Lahko pa se igras malo s pleksijem, vendar je dokaj drago, pa se moraj biti zelo natancen.. Lahko pa poskusis malo kombinirati materiale. To pa da ponavadi zelo lep ucinek..
metrodusa.blogspot.com
Huey P ::
Ej, ne bi bila fora če bi nekdo naredil ohije iz pleksija, pa bi noter nekak naredu akvarij po celem ohišju... Pa bi ribe plavale
..::DOOM III: The Legacy::..
HEKO ::
Ya malo domišlije, pa praktičnosti!
zadno del od kakega starega ohišja gor prišravšaš, pa podnžje za mamaplato tid..pa nosilce za diskovje & stuff...
Spresaj pa mora bit lepo! Kakšni vrtljivi potenciometri z modrimi LED diodicami za vent....pa kakšne ql pobarvan vent odspodi....glej te po netu...modoficirana ohišja...
zadno del od kakega starega ohišja gor prišravšaš, pa podnžje za mamaplato tid..pa nosilce za diskovje & stuff...
Spresaj pa mora bit lepo! Kakšni vrtljivi potenciometri z modrimi LED diodicami za vent....pa kakšne ql pobarvan vent odspodi....glej te po netu...modoficirana ohišja...
Be good, be bad ---> JUST KEEP ON OVERCLOCKING...[Heko]
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vodno hlajen Radeon 8500 LEOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1374 (1018) | EX-B |
» | Home made ohišjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2243 (1761) | sekundek |
» | Plexi stekloOddelek: Hlajenje in modifikacije | 6926 (4694) | IR Babun |
» | stekleno ohišjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1076 (858) | kayot |
» | vgradnja pumpeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1492 (1306) | Boeing |