Forum » Programska oprema » <b>321studio in hitrost ter mediji</b>
<b>321studio in hitrost ter mediji</b>
dexterboy ::
ZDRAVO!
Torej; iskal sem po forumu, pa nisem nič našel, tako, da me ne obsojati, če se kje skriva že podobna debata
Skratka; koliko med vami vas uporablja katerega od teh programov, ali imate kakšne izkušnje, je mogoče možno s kakšnimi nastavitvami kje u regsih kaj spremeniti, nastaviti...
Če sem odkrit, mogoče tega ne bi pisal, ampak sem do sedaj uničil že 10 hasanov in se bojim, da je pri nas patrotizem skregan z zdravo pametjo in logiko. Še vedno sosedova krava ne sme dajati več mleka kot moja... , če ne bi še kakšni drugi mediji odpovedovali, ampak ti so EDINI ko so kompletno u ku..., vendar je mogoče še kje kakna trohica upanja ob nakupu 60 kosov...
Torej; iskal sem po forumu, pa nisem nič našel, tako, da me ne obsojati, če se kje skriva že podobna debata
Skratka; koliko med vami vas uporablja katerega od teh programov, ali imate kakšne izkušnje, je mogoče možno s kakšnimi nastavitvami kje u regsih kaj spremeniti, nastaviti...
Če sem odkrit, mogoče tega ne bi pisal, ampak sem do sedaj uničil že 10 hasanov in se bojim, da je pri nas patrotizem skregan z zdravo pametjo in logiko. Še vedno sosedova krava ne sme dajati več mleka kot moja... , če ne bi še kakšni drugi mediji odpovedovali, ampak ti so EDINI ko so kompletno u ku..., vendar je mogoče še kje kakna trohica upanja ob nakupu 60 kosov...
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Amplifier + DAC - Gustard A20H - kvaliteta zvokaOddelek: Zvok in slika | 1869 (1516) | smarkic |
» | Placebo tableteOddelek: Loža | 3582 (2755) | Curly |
» | Nov PC glasen! Pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2309 (1880) | smacker |
» | štopanje po evropi.. kje jeprepovedano?Oddelek: Loža | 3622 (2863) | dejanslo |
» | Računalniški program, ki bo napovedal uspeh filmaOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 4134 (3116) | Looooooka |