» »

štopanje po evropi.. kje jeprepovedano?

štopanje po evropi.. kje jeprepovedano?

ReBi ::

Kakšne so vaše izkušnje s štopanjem po evropi? za italijo vem da je prepovedano štopanje po avtocestah, je mogoče še kje?

perci ::

Po avtocestah je menda povsod prepovedano, ane? :\

Freezy ::

Zdej ste me spomilii na tisto oddajo na MTV-ju The Trip ki je včasih bla (btw sam tam so tud po Italiji štopal)

BluPhenix ::

Ja na avtocesti se tudi meni zdi, da je prepovedano povsod štopati. Ne vem kako je pa na postajališčih.

Drugače pa sem že slišal ljudi, ki so preštopali do indije ali do anglije, francije. Noben ni poročal, da bi imel kje probleme.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

klemen22 ::

Tut če ni prepovedano, ne vem kako je zdravo štopat na eni nemški avtocesti zvečer ko mimo tebe pripiči ena Mecka z 230km/h.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

tsatthoggua ::

Na avtocesti valda ne smeš štopat. V Nemčiji sem se par let nazaj dobesedno za 2m izognil gromozanski kazni. Štopal sem namreč 2m pred tablo za avtocesto ko mi je končno ustavil rdeč mercedez - na žalost samo krimilalisti :D. Odnesel sem jo z opozorilom, da naj se raje pomaknem dlje od table.

madmitch ::

Vsekakor je prepovedano štopati na AC prav povsod po evropi (pa še bebavo je). Štopaj tam, kjer ni problem vstaviti, kjer morda avti (kamjoni) že stojijo...
Ko sem jaz štopal po evropi (20 let nazaj), je bila najhujša Švica.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody

Pimoz ::

sam sem za take podvige še mal premlad poznam pa par skavtov k so se preštopal po celi evropi >:D
Kokr sm jih poslušov so štopal povsod kjer je avto lohka ustavu....če boš pa na avtocesti štopov si pa mal butast :(

ReBi ::

eh, vidm da sm se precej narobe izrazu... mislu sm dovoz na avtocesto. no, to naj bi blo v italiji prepovedano, pa me zanima če je še kje... izgleda, da je v nemčiji nekaj podobnega.

madmitch ::

JA, tudi na dovozih na AC je prepovedano štopat. In še enkrat, AC ni primerna za štop!!! Škoda časa. Malo razmisli, kje ti voznik najlaže in brez nevarnosti ustavi, to je prvo pravilo štopa (aja, pa na pravi strani ceste moraš bit).
Nobody is perfect, my name is Nob Ody

jype ::

Hehe. Stockholm is that way :)

blackmumba ::

Jaz sem 5x preštopal evropo in nikoli nisem imel problemov s policijo zaradi štopajna na nedovoljenih mestih.
Izogibaj se avstrije ker avstijci ne ustavlajo. Potem pa bolj proti severu greš lažje je. Štopa se na pumpah in to na tak način da ogovoriš potencialne prevoznike jim poveš kako mini šalo da se malo nasmejejo in potem vidijo da si ql in te peljejo. Tudi tovornakarji radi uzamejo koga s sabo. Pomojem ti nobeden nebo težil zaradi štopanja, če res neboš ravno na avtocesti štopal avte ki letijo 290kmh mimo.

LP

whatever55 ::

Zakaj pa ste nekateri sploh štopali v tujino, koliko časa ste potrebovali za pot, kje ste spali, srali, jedli, pili?

Soniux ::

Ne vem, ti povem drugo leto, ce zberem dovolj denarja za it.

whatever55 ::

" JA, tudi na dovozih na AC je prepovedano štopat. In še enkrat, AC ni primerna za štop!!! Škoda časa. Malo razmisli, kje ti voznik najlaže in brez nevarnosti ustavi, to je prvo pravilo štopa (aja, pa na pravi strani ceste moraš bit). "

Ja kje pa pol lahko štopaš? Po neznanih lokalnih cestah? Sej morš met atlas s sabo!

;-) ::

LoL ptop na avtocesti:D

Jaz nepoznam nobenga štoparja,.

dejanslo ::

kako pa je kaj s štopanjem po španiji? namreč, s kolegi gremo v barcelono in letalo pristane ~100km zunaj mesta.. kakšna pa je tam starostna meja za rentacar? slišal sem, da je ponekod 21 let, tolko pa jih mi še nimamo :)
There`s More Than One Way To Do It

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Problematični potniki in kako jih učinkovito odslovimo ?

Oddelek: Na cesti
414542 (2188) Arzen28
»

Dars meri hitrost med trojanskimi predori, kaznovali še ne bodo (strani: 1 2 3 )

12626751 (22900) Mare2
»

EuroTrip - Z vlakom po Evropi

Oddelek: Loža
126263 (5977) kr1ženska
»

Štopanje in vaše izkušnje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
508348 (7087) Mercier
»

ZVCP 37. člen (strani: 1 2 )

509457 (8741) KoMar-

Več podobnih tem