Forum » Programska oprema » AOE 2 NADALJEVANJE CRACK
AOE 2 NADALJEVANJE CRACK
Klemenn ::
Evo tako je. Mam na novo posnete winse in ostalo (win me). Pa mam aoe 2 in aoe 2 nadaljevanje. Pa mi pr aoe 2 crack dela. Pr aoe2 nadaljevanje pa ne. Zanimajo me tri stvari: Zakaj ne, kje se dobi drug krek - najraje kakšnek program ki sprogramira crack , al pa sam crack, kakm točno se mora crack za aoe nadaljevanje posnet. Pa oba špila morata bit v isti mapi ane?
lordgreg ::
erm.. meni se zdi, da veliko ljudi ne pozna dovolj iskalnikov.. za takšne zadeve pa ste pravi BUZIji nekateri!
google.com
astalavista.box.sk
me zanima, če boš vedel kaj to sploh je
google.com
astalavista.box.sk
me zanima, če boš vedel kaj to sploh je
matic ::
Pa kaj sploh to dela tle!!?? Ma pejt to pisat v forum za igre.. drugac pa ce si tok nespo... bog ti pomagi! Vcasih je treba tut kej prebrat! Odpri kksn un nfo in ostale file in mal preber kaj pise..
ChiefThunder ::
pizda, pa kva se tolk razburjate za brezveze, če en neki vpraša. Pejd probat na http://megagames.com/
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
Klemenn ::
Pa sej ma prov. Sem glih kar dubu tu pa ne mi rečt, da ne znam cracka presnet, ker tist ker tega na zna tistga niti na slo-techu ni. Zato mi ne težit, okej. Pač sem zgrešu temo no prov. Ste že sploh vsi trije že igral oba špila?
zile ::
Ja oba špila sem igral in jih še, ker sta najboljši strategiji poleg starcrafta. Crack od AOE2_TC (dodatek) morš presnet v dir AOE_tc. Če ti pa ne dela tvoj, ti ga pa lahko pošljem jest.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Milimiterski papir, narisan, da ga jz samo sprintamOddelek: Programska oprema | 4149 (3813) | snow |
» | Bi se radi rešili banerjev, pop-upov, spyware cookijev etc. za vedno?Oddelek: Omrežja in internet | 1257 (950) | Klemenn |
» | Kaj pa Starcraft?Oddelek: Igre | 2196 (2024) | MArko |
» | win me podpora za ms dosOddelek: Programska oprema | 1093 (989) | Klemenn |
» | Ker program, najboljši,najuporabnejši za peko CD-jevOddelek: Programska oprema | 7081 (6268) | Klemenn |