Forum » Programska oprema » GetRight
GetRight
glavic ::
npr. ko downloadam ksn fajl (primer: xxx.exe)
in ko shranim kam naj downloda se pac pokaze xxx.exe.getright in problem je se da se pokaze zraven se kr xxx.exe. ko downlodam se oba fajla "filata". problem je to da ni pri vseh to, a je to mogoce odvisno od serverja ?
in ko shranim kam naj downloda se pac pokaze xxx.exe.getright in problem je se da se pokaze zraven se kr xxx.exe. ko downlodam se oba fajla "filata". problem je to da ni pri vseh to, a je to mogoce odvisno od serverja ?
Musselli bizi
JLP ::
Počekirej da ti slučajn še browser al pa ker drug program poleg GR ne downloada istga fajla. Kle se lej tacga še ni zgodil.
Live long and prosper!
Quake ::
raje uporabljaj Godzilo, ker je precej manj problematice program, kot GetRight.... Govorim iz lastnih izkusenj, ker sem tudi sam sel iz GetRighta na Godzilo.
CCD ::
Sem si enkrat namestil GetRight in moram rečt da je - kr neki. Uporabljam FlashGet in sem popolnoma zadovoljen.
glavic ::
Omas: tnx. sm downlodal tale FlashGet in stvarca deluje super, se v hitrosti se pozna :> +1.5Kb/s. kar je dost za navaden modem
Musselli bizi
lordgreg ::
si morda že kdaj probal Download Accelerator? čas je da preveriš tudi tega -> www.downloadaccelerator.com
ferjan ::
Ze 3 leta uporabljam download accelerator in sem zelo zadovoljen....
...enkrat sem celo probal get right....sam je kr neki!!
...enkrat sem celo probal get right....sam je kr neki!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Programi za downloadOddelek: Programska oprema | 5230 (4522) | Kebab |
» | Preprost program za downloadOddelek: Omrežja in internet | 1676 (1389) | koyotee |
» | Kateri program za nemoteno dolvlečenje???Oddelek: Omrežja in internet | 1249 (1007) | neki123 |
» | Program za DLOddelek: Omrežja in internet | 1641 (1392) | jurcek |
» | DownloadingOddelek: Omrežja in internet | 2759 (2293) | Quickbeam |