Forum » Strojna oprema » Problem pri AGP vodilu
Problem pri AGP vodilu
Black Dragon ::
Imam MV42 Shuttle plato, ki ne zazna čisto nobene grafe ( monitor ne trzne) vse od kar sem ven iztaknu grafo (Ati Rage 128 Ultra), da bi ji dodal aktivno hlajenje... Sem mislil, da se poškodoval med dodoalanjem venta za sem menjal vse grafe po spisku toda nič... Mogoče so kontakti fuč, toda ne po moji krivdi... Ker imam na srečo intergrirano grafo še ni tako kritično... V winsih jo zazna, kar pa mi ne pomaga glih nevemkaj... Kar se tiče BIOS-ov, jih do zdaj nisem še spreminjal sam mislm, da tuki ne igrajo vloge sej bi moral XP prepoznati vsako grafično in poseledično ko bi jo zamenjal, bi se monitor moral odzivati...
Plata lepo prepozna intergrirano grafično, ampak nobene pa na AGP (4x) vodilu
Kaj le lahko narobe? Najbolj čudn je to da sem jo sam iztaknil in vtaknil nazaj...
Hvala že vnaprej
lp
Plata lepo prepozna intergrirano grafično, ampak nobene pa na AGP (4x) vodilu
Kaj le lahko narobe? Najbolj čudn je to da sem jo sam iztaknil in vtaknil nazaj...
Hvala že vnaprej
lp
ali3n ::
Daj AGP grafo not, resetiraj Bios, nato v BIosu izklopi (onemogoči) onboard grafično in omogoči (vklopi) AGP grafično; morda imaš v ta namen kak jumper na plati; malo prelistaj knjigco od plate;
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sestavil PC - monitor neodziven, matične ne piskaOddelek: Strojna oprema | 5016 (3144) | Riff |
» | Utripajoča lučka na monitorjuOddelek: Pomoč in nasveti | 2631 (2177) | black soul |
» | Problem z driverji (win7)Oddelek: Programska oprema | 2640 (1924) | aiko |
» | Namestitev grafične karticeOddelek: Strojna oprema | 1126 (974) | Tilen |
» | Računalnik za šoloOddelek: Kaj kupiti | 1455 (1164) | T0RN4D0 |