Forum » Izdelava spletišč » Poglej in oceni!- No pa komentarje lahko tudi daste
Poglej in oceni!- No pa komentarje lahko tudi daste
Ferplay ::
Zdravo!
Prosil bi vas če si lahko ogledate naslednjo stren in jo pokomentirate kakšna se vam zdi pa kaj bi morda kdo od vas kaj spremenil. Za obisk in komentera se vam že vnaprej zahvaljujem
stran: LO MLD Trebnje
Prosil bi vas če si lahko ogledate naslednjo stren in jo pokomentirate kakšna se vam zdi pa kaj bi morda kdo od vas kaj spremenil. Za obisk in komentera se vam že vnaprej zahvaljujem
stran: LO MLD Trebnje
Lith ::
Meni osebno NI:
1. stran z okvirjem, ki se premika znotraj v sami strani
2. PREVELIKE ikone, ki pa nič ne povedo dokler se ne premakneš s kazalcem čez
3. praznina strani - manjka pač 'nekaj', mogoče bi bil meni v zgornji vrstici z ikonami lepše ob levi strani in s fiksnim besedilom
4. nekateri imajo še vedno ločljivost 800x600 - stran prilagodit ali pa dinamično širino tako kot je zdaj samo malo zožati
1. stran z okvirjem, ki se premika znotraj v sami strani
2. PREVELIKE ikone, ki pa nič ne povedo dokler se ne premakneš s kazalcem čez
3. praznina strani - manjka pač 'nekaj', mogoče bi bil meni v zgornji vrstici z ikonami lepše ob levi strani in s fiksnim besedilom
4. nekateri imajo še vedno ločljivost 800x600 - stran prilagodit ali pa dinamično širino tako kot je zdaj samo malo zožati
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤
webfreak ::
Osebno me moti uporaba tabel za izdelavo dizajna. Veliko uporabljaš javascript, ki ni ravno primeren za uporabnike, ki imajo javo onemogočeno (4 % uporabnikov) no pa ker ni nobenih drop down menujev je kar ok. Drgac pa se strinjam s vsem kar je bilo ze povedano. S časom jo boš seveda veliko bolje dodelal in obdelal ;)
Gandalfar ::
ni mi vsec, da vse kr neki blinka k grem z misko cez .. pa kakor, da designer ne ve zakaj hoce, da tisti elementi blinkajo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MojaČokolada.si - mnenja? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 11923 (8459) | Tilen |
» | Dostavna služba dostavila kr nekomu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 24095 (17587) | xxxul |
» | Vesel bozic in srecno 2007Oddelek: Loža | 3174 (2261) | strictom |