Forum » Pomoč in nasveti » Custom paper size v Win2k
Custom paper size v Win2k
Gandalfar ::
Imam printer Epson Lq2080 priključen na Win2k
Želim tiskati na papir velikosti RA4 (215x305). Problem se pojavi, ker v nastavitvah gonilnika v windowsih ne morem nastaviti lastne velikosti papirja, od obstojecih mi pa nobena na odgovarja.
A4 in ostali (German*), ki sem jih preizkusil ne delujejo pravilno.
Kakšna ideja kako nastaviti nov format papirja oz. kateri od tistih je pravilen?
Želim tiskati na papir velikosti RA4 (215x305). Problem se pojavi, ker v nastavitvah gonilnika v windowsih ne morem nastaviti lastne velikosti papirja, od obstojecih mi pa nobena na odgovarja.
A4 in ostali (German*), ki sem jih preizkusil ne delujejo pravilno.
Kakšna ideja kako nastaviti nov format papirja oz. kateri od tistih je pravilen?
ToniT ::
Vzami iz http://www.avtera.si/ gonilnik za windows NT 4.0 in probaj z njim. Meni je edino to pomagalo pri DFX8000.
Tudi na Repru takrat niso vedeli odgovora, ker so me prosili, da jim pošljem rešitev, če bom zadevo rešil .
Še to: Tvoj format je Fanfold 8x12!
Tudi na Repru takrat niso vedeli odgovora, ker so me prosili, da jim pošljem rešitev, če bom zadevo rešil .
Še to: Tvoj format je Fanfold 8x12!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ToniT ()
Gandalfar ::
Hvala,
zadeva sicer ne deluje. Prva dva lista pravilno sprinta potem pa pri tretjem zacne zamikat in so vse nadaljne strani off in posledicno neuporabne.. :/
Iscem naprej
zadeva sicer ne deluje. Prva dva lista pravilno sprinta potem pa pri tretjem zacne zamikat in so vse nadaljne strani off in posledicno neuporabne.. :/
Iscem naprej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere slusalke za ipod nano?Oddelek: Zvok in slika | 1909 (1763) | MViper |
» | Mini strežnikOddelek: Kaj kupiti | 1674 (1429) | mainman |
» | Problem z diskom...Oddelek: Strojna oprema | 1005 (849) | ql000 |
» | Nov monitor - "zvita slika"Oddelek: Strojna oprema | 917 (761) | Vesoljc |
» | Prenosnik brez OSOddelek: Kaj kupiti | 1384 (1257) | Ribicija |