Forum » Pomoč in nasveti » Kako odstranit drivere ForceWare za grafično.
Kako odstranit drivere ForceWare za grafično.
Mirč ::
Instaliral bi rad nove nvidia drivere za mojo grafo gf4 ti4200 sedaj mam gor verzijo 52.16 in bi jih rad odstranil in zamenjal z novimi 56.56(so baje dost boljsi v novih igrah batelfield vietnam frycry,splinter cell,.....).
Mene zanima,če jih lahko odstranim kar v control panel al rabim še kaki poseben pogram,da čisto počisti ta driver.Sem enkrat že probal z nvidia detonator destrojer pa ni šlo (guru stran).Pa kako jih pol pravilno gor namestim prosim,če mi en točno opiše ta postopek,ODSTRANITEV TER PONOVNA NAMESTITEV DRIVEROV.
LP
MIRČ
Mene zanima,če jih lahko odstranim kar v control panel al rabim še kaki poseben pogram,da čisto počisti ta driver.Sem enkrat že probal z nvidia detonator destrojer pa ni šlo (guru stran).Pa kako jih pol pravilno gor namestim prosim,če mi en točno opiše ta postopek,ODSTRANITEV TER PONOVNA NAMESTITEV DRIVEROV.
LP
MIRČ
RacMan007 ::
Če si že bil na Guru3d strani, potem bi tam lahko opazil tudi Detonator R.I.P, ki je namenjen odstranjevanju vseh ostankov, ki ti ostanejo na Pc-u potem ko v Add/Remove odstraniš driverje. Ta program ti bo vse spucal, nato preprosto spet inštaliraš verijo detonatorjev, ki jo želiš imeti gor. Simple, sam pogledat je treba. Veliko uspeha
boštjan ::
Mirč,opisal ti bom kako jaz to nardim,še preden pa se boš lotil uninstala pa si dol potegni drivercleaner2.7,dobiš na driverheaven.net.
Postopek:
greš v add/remove in jih odstraniš,resetiraš com in preden se začnejo winsi spet nalagat,začni 'tolčti' po tipki F8 in zaženi varni zagon. V varnem zagonu zaženi ta driver cleaner,odskrolaj do nVidia in stisni clean,malo počakaš.Ko konča ,resetiraš in tokrat pustiš,da se winsi normalno zaženejo.Ko prideš not,normalno naloži nove driverje.
In to je to.
Postopek:
greš v add/remove in jih odstraniš,resetiraš com in preden se začnejo winsi spet nalagat,začni 'tolčti' po tipki F8 in zaženi varni zagon. V varnem zagonu zaženi ta driver cleaner,odskrolaj do nVidia in stisni clean,malo počakaš.Ko konča ,resetiraš in tokrat pustiš,da se winsi normalno zaženejo.Ko prideš not,normalno naloži nove driverje.
In to je to.
Ta detonator rip mi ni nikol delal pa ne vem zaka.
Lp
mirč
Lp
mirč
Zgodovina sprememb…
- polepsal: kuglvinkl ()
moram ta program divercleaner2.7 inštalirat v varnem zagonu ali prej.Zakaj je potrebno ostanke od driverov odstranit v varnem zagonu.
lp
mirč
lp
mirč
drivercleaner naloži v normalnem win okolju.to pa je dobro delat,da se generacije driverjev ne tepejo med sabo.
Dr_M ::
povoz stare driverje in to je to. brez kompliciranja. dela vedno in brezhibno.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
mesoreznica ::
Opozorilo glede driver clanerjev. Če imate Nforce čipset, vam bo večina cleanerjev brisala tudi recimo Audio file iz Nforce instalacije.
LP
LP
Opozorilo glede driver clanerjev. Če imate Nforce čipset, vam bo večina cleanerjev brisala tudi recimo Audio file iz Nforce instalacije.
Konkretno o katerem čistaču govoriš?ker najnovejši driver cleaner,tega 100% ne počne,ker sem ga sam že večX uporabo in je odstrano samo driverje za grafo.seveda pa moraš pazit,kaj označuješ,da se briše.
Sami ::
Meni tudi Detonator R.I.P. neki serje in ne dela. Javi mi eno napako. Sicer pa tega v bistvu sploh ne rabm, sej sm zmeri povozu tastare driverje pa je blo vse ql.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Torej najbolje je da zbrišem stare iz nadtorne plošče in pol restartam in namestim nove.
lp mirč
lp mirč
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 9600 GT in 3Dmark06Oddelek: Pomoč in nasveti | 984 (881) | moki |
» | kako zbrisati driverje?Oddelek: Pomoč in nasveti | 986 (901) | kiki13 |
» | Nvidia Nforce 3.13 drivers !!! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6018 (4706) | BlackHole |
» | Winsi se naložijo - slike od nikoder ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 940 (819) | Imagination |
» | iz nVidie na ATIOddelek: Pomoč in nasveti | 1043 (881) | MrX |