Forum » Pomoč in nasveti » kako zbrisati driverje?
kako zbrisati driverje?
kiki13 ::
zdravo..
Mene zanima kako naj si jaz zbrišem driverje za grafično?Ker ko sem priklopu grafično gor mi je zaznalo new hardware in sm to kliknu in mi je na cdju poiskal driverje in sm si jih lepo naložu..kako pa zdej to zbrišem?
Mene zanima kako naj si jaz zbrišem driverje za grafično?Ker ko sem priklopu grafično gor mi je zaznalo new hardware in sm to kliknu in mi je na cdju poiskal driverje in sm si jih lepo naložu..kako pa zdej to zbrišem?
kiikii
Primoz78 ::
Klikni na moj računalnik, na levi strani ima Nadzorna plošča...pol klikneš na dodaj/odstrani programe...na seznamu, ki se ti odpre poisces ustrezen driver, ki ga zelis odstraniti in odstranis...
Lp Primoz
p.s. Ce pa hoces vse "pocistit"...potem ko si opravil kar sem zgoraj napisal si poberes iz neta Drivercleaner...
Lp Primoz
p.s. Ce pa hoces vse "pocistit"...potem ko si opravil kar sem zgoraj napisal si poberes iz neta Drivercleaner...
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/
lj to bi jst že zdavni naredu kar si ti napisu sam ne morm kr te mapce al karkoli že tm not dodaj/odstrani programe ni...
kiikii
BluPhenix ::
No, pol panaredi naslednje:
1) Poberi si Driver Cleaner. (google: drivercleaner) in ga instaliraj
2)control pannel-> system- > hardware management-> video, odstrani, kar je driverjev
3) zaženi mašino v safe mode (F8 po post screenu),
zaženi driver cleaner, izberi kaj naj ti izbriše. Sprazni koš in ponovno zaženi mašino
Moralo bi zadostovati. Sicer je pa pametno, da si prebereš readme od drivercleanerja, sej je kratek.
1) Poberi si Driver Cleaner. (google: drivercleaner) in ga instaliraj
2)control pannel-> system- > hardware management-> video, odstrani, kar je driverjev
3) zaženi mašino v safe mode (F8 po post screenu),
zaženi driver cleaner, izberi kaj naj ti izbriše. Sprazni koš in ponovno zaženi mašino
Moralo bi zadostovati. Sicer je pa pametno, da si prebereš readme od drivercleanerja, sej je kratek.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
aha..hvala sm zrihtu sam zdej mam eno težavo. ko si instaliram driverje za grafično in pol resertiram komp se mi začnejo winsi lepo nalagat in pol k bi mogl pokazat destop p to...je črn screen..zkaj? ko pa driverje unistaliram je pa use ql..kaj je tuki težava?
kiikii
Klemenn ::
ko maš drivere inštalirane pejt v varni zagon pa nastavi frekvenco osveževanja na manj...
aja..ti mislš to 800x600 pa to?pa ne more bit to razlog da se mi črn screen pokaže!!
kiikii
Klemenn ::
nekej v zvezi z hertzi - Hz :)
tisto anstavi na čim manjše...
pri meni gre približno tako :
desni kli na namizje --> lastnosti --> nastavitve --> dodatno --> monitor
tisto anstavi na čim manjše...
pri meni gre približno tako :
desni kli na namizje --> lastnosti --> nastavitve --> dodatno --> monitor
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Klemenn ()
to mam nastavlen na najmanšem..kaj pa če mi to kšn virus dela? kr to se je men začel pojavlat zdej pred enim tednom neki tazga..
kiikii
zdej sm si še ene windowse postavu sam na drug disk in tm tut ne dela...to se prav da je grafična zanč ane??sam kako se p to lahko pokvar če mi je pred enim tednom še delala?
kiikii
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem grafična kartica, zaštekaOddelek: Pomoč in nasveti | 832 (697) | Jankolovski |
» | Računalnik se je poslabšalOddelek: Strojna oprema | 1641 (859) | fr!Xy |
» | Driver cleanerOddelek: Programska oprema | 2404 (2285) | dukenukem |
» | AGP onemogočen - asrock dual939 (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4700 (3771) | Veron |
» | Kako odstranit drivere ForceWare za grafično.Oddelek: Pomoč in nasveti | 927 (823) | Mirč |