Forum » Programska oprema » FireFox in Thunderbirc problem v linuxu
FireFox in Thunderbirc problem v linuxu
Roadkill ::
Imam dva problemčiča...
Prvo:
Zakaj ne morem odpreti dveh FireFoxov naenkrat v linuxu (slackware 9.0/KDE 3.1)... Če odprem drugega mi odpre profile manager... :/
Še hujši problem p iamm s Thunderbirdom, katerega sploh ne morem scompilati.
DLjam 30mb sourca, dam congif/make/make install in po ene 2h urah zadevo "uspešno zaključi" in potem nikjer na disku ne najdem kakega executable thunderbird fajla... :/
V skrajni sili mi ostane mozilla.
Prvo:
Zakaj ne morem odpreti dveh FireFoxov naenkrat v linuxu (slackware 9.0/KDE 3.1)... Če odprem drugega mi odpre profile manager... :/
Še hujši problem p iamm s Thunderbirdom, katerega sploh ne morem scompilati.
DLjam 30mb sourca, dam congif/make/make install in po ene 2h urah zadevo "uspešno zaključi" in potem nikjer na disku ne najdem kakega executable thunderbird fajla... :/
V skrajni sili mi ostane mozilla.
MasterMind ::
Odpri konzolo in napisi thunderbird... To bi mogl zagnat thunderbirda... Drgač pa išči po bin fajlih. (/bin /usr/bin /usr/local/bin itd.)
jlpktnst ::
hm, ne rabis novega firefoxa...
v firefoxu (mozilli) stisni ctrl+t (new tab)
ali pa file/new/tab (datoteka/novo/zavihek)
v firefoxu (mozilli) stisni ctrl+t (new tab)
ali pa file/new/tab (datoteka/novo/zavihek)
Sims ::
za Slacka. mas vse potrebno tukaj http://www.linuxpackages.net/
Jaz sem paket nalozo s Package manegerjem v KDE
pozenes ga pa tule
'/usr/lib/mozilla-thunderbird/thunderbird'
LP,
Sims
Jaz sem paket nalozo s Package manegerjem v KDE
pozenes ga pa tule
'/usr/lib/mozilla-thunderbird/thunderbird'
LP,
Sims
Roadkill ::
jlknpnljnstpnklj: Včasih samo tabi niso dovolj... sploh če delaš 5 stvari na enrkat in imaš odpritih 10+ strani :)
Bom sprobla tole in hvala za linke.
Bom sprobla tole in hvala za linke.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel Firefox 19 z vgrajeno podporo za PDF (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 23940 (20249) | Jackass |
» | Linux- kako ubijem program ?Oddelek: Operacijski sistemi | 1432 (1286) | Tomay |
» | Kako bi nastavljali Firefox? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 8086 (6321) | Gandalfar |
» | Firefox 1.0 je tu! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 11315 (11315) | MrStein |
» | Brskalnik! (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6672 (5412) | nere |