» »

Kompatibilnost novega tiskalnika in starega računalnika

Kompatibilnost novega tiskalnika in starega računalnika

gofra ::

Dekle zaenkrat uporablja staro mašino z 133MHz procesorjem, 32MB RAMa in precej majhnim diskom 1G. Odločila sva se za nakup tiskalnika, katerega nujno potrebuje, hkrati pa nama bo čez nek čas koristil obema (no, takrat bo jasno nova, dovolj zmogljiva mašina) – odločila sva se za Hpjev 5150. Problem je nastal ob instalaciji, saj je tiskalnik zahteval procesor vsaj stopnje 6 (njen 5), vsaj 64 MB spomina in precej prostora na disku. Izgledalo je, kot bi se instalacija prekinila in ne uspešno končala. Pa vendar, tiskati se da brez problema. Zdaj pa me zanima ali lahko pride do kakšnih težav ali napak v prihodnosti, če se bo tiskalnik normalno uporabljal? Ali je možno, da kvaliteta tiska ne bo prava zaradi prekinitva inštalacije? Ali lahko (ne) zmogljivost računalnika vpliva na kvaliteto tiska? Stiskal sem par strani in sem izredno zadovoljen z izpisom draft, kar se teksta tiče. Nekoliko razočaran pa sem nad kvaliteto slik v best (ne photo) načinu, seveda na običajen bel papir. Doma s starejšim bratom 930c naredim veliko lepšo sliko – a seveda gre za občutno močnejšo mašino. Za odgovore se Vam najlepše zahvaljujem...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

WLAN windows 10

Oddelek: Omrežja in internet
5586 (536) Unknown_001
»

barvni laserski printer - multi naprava

Oddelek: Kaj kupiti
385709 (3440) mailer
»

Večfunkcijska naprava?

162795 (2273) twolf
»

Tiskalnik Canon Pixma i1500 ali raje kaj drugega?

202213 (1922) Dead_Eye
»

nakup tiskalnika

81285 (1180) AIRMAN

Več podobnih tem